klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Inruilactie diverse Mitsubishi modellen

Bij Autobedrijf Koop Doorten profiteert u nu tijdelijk van wel heel aantrekkelijke inruilbonussen op diverse Mitsubishi modellen. Tot en met 31 maart 2018 krijgt u korting op een nieuwe SUV wanneer u uw huidige auto inlevert. Bovendien kiest u dankzij de ruime keuze binnen deze actie voor de auto die bij u past.
 

Neem contact op

 

Inruilbonussen op uw nieuwe SUV

Omdat wij u naast de beste kwaliteit ook graag de scherpste prijs aanbieden, profiteert u nu tijdelijk van een inruilbonus tot 2.000 euro. U kiest hierbij uit de nieuwste modellen SUV:

Uw vertrouwde dealer in Hoogeveen

Als officiële Mitsubishi dealer in Hoogeveen te Drenthe is Autobedrijf Koop Doorten aangesloten bij de Bovag. U mag dan ook de bijbehorende service van ons verwachten. Al sinds 1978 bouwen wij een trouwe klantenkring op uit tevreden klanten. U kunt ons maandag tot en met zaterdag tijdens werktijden vinden in de Showroom aan de Industrieweg 68 te Hoogeveen. Daarnaast kunt u ons bellen met vragen op telefoonnummer 0528 - 26 74 25, of een e-mail sturen naar info@koopdoorten.nl. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van een SUV met inruilbonus die bij u past.