klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Matsweken: korting op Mitsubishi auto's

De Mitsubishi Matsweken zijn er weer en leveren u nu tijdelijk heel veel voordeel op bij de aankoop van uw nieuwe auto. Dit voordeel geldt op onder andere de nieuwste modellen en kan oplopen tot maar liefst € 2.000,-. De aanbiedingen gelden bij inschrijving tot uiterlijk 30 juni 2018. Kom dus snel kijken bij Autobedrijf Koop Doorten en koop uw Mitsubishi auto in Hoogeveen nu met extra korting. Hieronder een aantal interessante Matsvoordelen: 

 

Neem contact op

 

De Space Star met € 1.250,- kortingspacestar 2016

De compacte Space Star met lage CO2-uitstoot is nu nog beter betaalbaar. Bovendien rijdt u met een brandstofgebruik van 1 op 25 erg zuinig. Naast het speelse en gestroomlijnde design profiteert u onder andere van: 

De ASX tot wel € 1.500,- voordeelMitsubishi ASX

Deze hippe cross-over ASX met een stoer voorkomen heeft een zuinige motor en aantrekkelijke accessoires. Met hoge passagiersstoelen stapt u gemakkelijk in en dankzij 9 speakers geniet u van een uitstekend geluidssysteem. Daarnaast biedt de auto het volgende: 

De Eclipse Cross voor €1.500,- minder

De in afgelopen herfst uitgekomen Eclipse Cross is een krachtige en tegelijkertijd comfortabele SUV. Deze auto is voorzien van de nieuwste functies en heeft een robuust design met een coupéachtige daklijn. Daarnaast geniet u van de volgende uitrustingen: 

De nieuwe Outlander PHEV 2019 met € 1.500,- korting

De nieuwe Outlander PHEV 2019 is vanaf augustus dit jaar te verkrijgen en nu al te registreren. Waar de auto altijd al een uitstekende balans bood tussen milieu, veiligheid en kwaliteit, zorgt de herziene aandrijflijn voor een nog soepeler en stiller rijdcomfort. Ook zijn het interieur en exterieur van dit model nog verfijnder uitgevoerd. Uitgerust met onder andere: 

Matsvoordeel bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen

Autobedrijf Koop Doorten brengt de Matsweken naar Hoogeveen, Drenthe. Als Mitsubishi dealer zijn wij aangesloten bij de Bovag en bieden u alle service die u van ons mag verwachten. Voor meer informatie over de Matsvoordelen kunt u ons tijdens kantooruren en op zaterdag bereiken op telefoonnummer 0528-267425. Of stuur vrijblijvend een e-mail naar info@koopdoorten.nl. Voor het bekijken van de modellen waarop het Matsvoordeel van toepassing is, bent u van harte welkom in onze showroom.