klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

APK keuring

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht voor voertuigen in Europa en zorgt ervoor dat onder andere de verkeersveiligheid wordt gewaarborgd. Is uw auto binnenkort weer aan een APK keuring toe? Bij Autobedrijf Koop Doorten keuren we als officiële Mitsubishidealer uw auto op alle nodige punten.

Neem contact met ons op

Voordelig en gemakkelijk uw APK-keuring regelen

Combineert u de APK-keuring met een grote onderhoudsbeurt, dan kost deze u bovendien helemaal niets. Een bijkomend voordeel is dat u maar één keer uw auto kwijt bent en er vervolgens weer even tegenaan kunt. Onze vakkundige medewerkers zien direct op welke punten eventuele verbetering is vereist. Of het nu om de nieuwste auto’s gaat of om een model dat al jaren meegaat. Wij keuren uw auto op verschillende punten. Hierdoor zorgen we ervoor dat u voorlopig weer veilig de weg op kunt en dat het milieu niet overmatig wordt belast door uw voertuig. 

Wat wordt gecontroleerd tijdens een APK keuring?

Tijdens een APK-keuring controleren wij uw remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, uitstoot en de nodige andere punten. Ook controleren wij de registratie van uw auto, dus of het kentekenbewijs en chassisnummer van de auto in orde zijn. Sinds mei 2018 moet bovendien gecontroleerd worden of de auto overmatig vloeistoffen lekt en of de controlesystemen van onder andere airbags en stuurbekrachtiging goed werken. Ten slotte regelen we indien uw auto in orde is de afmelding bij het RDW. 

Regel uw Algemene Periodieke Keuring bij Autobedrijf Koop Doorten

Wilt u een afspraak bij ons maken voor de APK keuring van uw Mitsubishi of auto van een ander merk? Plan dan eenvoudig een afspraak in via het contactformulier, of neem voor vrijblijvend meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0528-267425, of via info@koopdoorten.nl. Wij zorgen er graag voor dat uw auto weer veilig de weg op kan.