klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Auto service in Hoogeveen

Om te voorkomen dat u aan de kant van de weg komt te staan, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw auto. Bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen kunt u terecht voor vakkundige auto service tegen een scherpe prijs. Hiervoor laat u van tevoren het tarief voor een onderhoudsbeurt berekenen via onze onderhoudscalculator op de website
 

Ga naar de onderhoudscalculator
 

Wanneer is het tijd voor een onderhoudsbeurt?

Het is verstandig om uw auto iedere 15.000 kilometer een kleine onderhoudsbeurt en iedere 30.000 kilometer een grote onderhoudsbeurt te geven. Hiermee wordt grote schade voorkomen door eventuele kleine reparaties en gaat u met een gerust hart de weg op. Rijdt u niet veel, dan kunt u ook uitgaan van ieder jaar een kleine onderhoudsbeurt en ieder tweede jaar een grote onderhoudsbeurt. Dit komt er dus op neer dat u jaarlijks een grote en een kleine onderhoudsbeurt afwisselt. 

Onderhoudsbeurt en APK keuring door ervaren monteurs

Onze ervaren monteurs voeren graag op professionele wijze onderhoud aan uw auto uit. Stuiten wij hierbij op een probleem, dan nemen we contact met u op alvorens een reparatie of vervanging uit te voeren. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Ook voor de jaarlijkse APK kunt u bij ons terecht. Hiervoor kunt u een afspraak maken via de website en vervolgens krijgt u hierover jaarlijks een melding, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. 

Auto service bij Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is gesitueerd in Hoogeveen te Drenthe en helpt u graag met een onderhoudsbeurt en jaarlijkse APK-keuring. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een tweedehands auto uit ons ruime assortiment Mitsubishi occasions. Neem voor meer informatie over onze services of ons aanbod contact met ons op via de website. Of stuur een e-mail naar info@koopdoorten.nl. Ook zijn wij maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0528-267425. Laat auto service vakkundig uitvoeren door Autobedrijf Koop Doorten.

Maak een afspraak