klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Bedrijfswagens bij Koop Doorten

Heeft u een eigen bedrijf en zit u er over te denken om één of meerdere bedrijfswagens aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een gerenommeerd autobedrijf in de omgeving van Drenthe en Hoogeveen, dat onze klanten al jaren met plezier nieuwe auto’s en occasions verkoopt.

Verschillende merken bedrijfsauto’s

Als u een bedrijfsauto bij Koop Doorten aan wilt schaffen, kunt u kiezen uit verschillende merken en natuurlijk ook verschillende modellen auto’s. De merken die wij bij Koop Doorten verkopen, zijn: Mitsubishi, Piaggio, Subaru en Daihatsu. Natuurlijk verkopen wij van al deze merken de verschillende modellen die zij in hun assortiment hebben. Vooral Piaggio heeft een aantal kleine pick-ups en vans in het assortiment die uitermate geschikt zijn om in te zetten als bedrijfsauto.

Ook onderhoud van uw bedrijfswagen

Naast het verkopen van auto’s en bedrijfswagens, voorzien wij onze klanten ook in onderhoud van hun wagens. Als u er dus voor kiest om een auto aan te schaffen bij Koop Doorten, kunt u vanaf dan voor al uw onderhoud bij Koop Doorten terug blijven komen. Dat is wel zo gemakkelijk! Ook als u schade heeft aan uw auto, repareren wij dat graag voor u. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de APK van uw auto. Als u eenmaal één keer een APK bij ons heeft laten uitvoeren, kunnen wij u jaarlijks een reminder sturen, zodat u nooit meer te laat zal zijn met het laten uitvoeren van de APK.

Kom langs bij Koop Doorten

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om bij ons één of meerdere bedrijfswagens aan te schaffen en eventueel ook het onderhoud bij ons te regelen? Dan gaan wij graag eens met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bepreken. Natuurlijk kunt u ook altijd een proefrit maken met de auto van uw keuze, zodat u van tevoren een goed oordeel heeft over de rijkwaliteiten van de auto.