klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

BOVAG garantie op occasions

Met BOVAG garantie koopt u met een zeker gevoel een tweedehands auto. Niet alleen krijgt u hiermee 6 maanden garantie op auto’s met een verkoopwaarde van € 4.500,- of meer, ook kunt u in geval van geschillen terecht bij de BOVAG. Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen biedt u als erkende BOVAG-dealer graag deze garantie. Bij ons koopt u niet alleen de occasion waarnaar u op zoek bent, maar ook met de bijbehorende garantie. 


Neem contact met ons op
 

Betrouwbare occasions van hoogwaardige kwaliteit

outlander-phev-xline

Wij waarborgen graag de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze occasions met 6 maanden BOVAG garantie. Doet zich binnen deze 6 maanden een gebrek voor dat niet zichtbaar was tijdens de aankoop, dan wordt dit gratis gerepareerd, inclusief manuren en de nodige onderdelen. Wanneer de verkoopwaarde van de occasion die u op het oog heeft € 4.500,- bedraagt, of meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaren, dan kunnen wij u 6 maanden BOVAG-garantie bieden. 

De voordelen die wij naast BOVAG garantie bieden

Doordat Autobedrijf Koop Doorten is aangesloten bij de BOVAG profiteert u niet alleen van 6 maanden BOVAG-garantie, maar ook van uitstekend onderhoud dat volgens het boekje wordt uitgevoerd en een transparante onderhoudsgeschiedenis. Daarnaast profiteren wij van het informatieplatform van BOVAG, waardoor kwaliteitszorg kan worden gegarandeerd. Zo weet u dat u altijd bij uw ervaren en betrouwbare lokale dealer terechtkunt. 

BOVAG-garantie bij Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is gevestigd in Hoogeveen te Drenthe en biedt een ruim assortiment occasions met BOVAG-garantie. Daarnaast kunt u in onze professionele werkplaats bij onze ervaren monteurs terecht voor onderhoud en de jaarlijkse APK-keuring. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier op de website. Of stuur ons een e-mail via info@koopdoorten.nl. Daarnaast zijn we van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0528-267425. Uw occasion met 6 maanden BOVAG-garantie koopt u vertrouwd bij Autobedrijf Koop Doorten.

Contact opnemen