klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Daihatsu Cuore

Daihatsu is een Japans automerk. Eén van de bekendere modellen van het Japanse automerk is de Daihatsu Cuore. Deze auto is geïntroduceerd aan het begin van de jaren 80. In de loop der jaren heeft Daihatsu haar Cuore vaak veranderd. In 2007 is de zevende, en tot nu toe laatste, editie van de Cuore op de markt gebracht.

De eigenschappen van de Daihatsu Cuore

Doordat Daihatsu in de loop der jaren nieuwe edities van de Cuore heeft uitgebracht is de auto een stuk verbeterd. Waar de auto in de jaren 80 nog een hoekig ontwerp had, heeft de auto tegenwoordig rondere vormen gekregen. De Daihatsu Cuore is tegenwoordig een echte stadsauto, maar wel een stadsauto met veel ruimte. De auto heeft veel ruimte gekregen door het dak te verhogen. De nieuwste Cuore, die is uitgebracht in 2007, onderscheidt zich van haar voorgangers vanwege de hogere daklijn. Ook is de Cuore een stuk sneller geworden in de bijna 25 jaar dat de auto bestaat. Waar de auto voorheen 30 seconde deed over het rijden van 0 naar 100 km/h, doet de auto er nu slechts 12,2 seconden over.

Er zijn twee verschillende varianten van de Cuore beschikbaar: de Cuore Trend en de luxere Cuore Premium. De Cuore Trend onderscheidt zich vooral door de stuurbekrachtiging die aanwezig is in de auto. Ook heeft de auto een modern dashboard en is het mogelijk om de achterbank te verstellen. Beide modellen beschikken over een 998cc-driecilinder-benzinemotor die tevens een stuk krachtiger is dan de vorige modellen van de Daihatsu Cuore.

Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is een bekend autobedrijf in de omgeving van Hoogeveen en Drenthe. Denkt u erover na om een Daihatsu Cuore aan te schaffen of wilt u een proefrit maken in deze Cuore? Dan bent u bij Autobedrijf Koop Doorten bij het juiste adres. Ook kunt u bij dit autobedrijf terecht voor een offerte van de Daihatsu Cuore. Bij vragen over de auto of over de proefrit kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de medewerkers van Koop Doorten.