klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Daihatsu dealer

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe auto wilt u natuurlijk zeker zijn dat u de juiste keuze maakt. Er zijn verschillende zaken die belangrijk zijn voor het zoeken van de perfecte auto, en Daihatsu dealer Koop Doorten helpt u graag bij het maken van de goede keuze. Kwaliteit voor de lange termijn? Daihatsu dealer Koop Doorten is dan een verstandige keuze. We kunnen namelijk veel betekenen voor u bij het zoeken naar een auto die perfect bij uw wensen past.

Daarom kiest u voor Daihatsu dealer Koop Doorten

Koop Doorten heeft verschillende automerken, zoals Daihatsu, Mitsubishi, Subaru en Piaggio. Deze merken staan stuk voor stuk bekend om het produceren van degelijke auto’s. Wanneer u op zoek bent naar een stadsauto is Daihatsu altijd een goede keuze. Deze auto’s staan daarnaast bekend om het bijzonder zuinige energie verbruik en daarom zijn wij er bij Koop Doorten ook ontzettend trots op dat wij ons Daihatsu dealer mogen noemen. Een zuinige stadsauto hoeft overigens niet het rijplezier weg te nemen. Met een Daihatsu kiest u voor rijplezier en comfort, in een voordelig pakket.

De voordeligste en betrouwbaarste Daihatsu dealer

Koop Doorten verkoopt en onderhoudt auto’s sinds 1978 en heeft dus een jarenlange ervaring opgebouwd. Welk model Daihatsu u ook zoekt, wij hebben tientallen modellen op voorraad, zowel nieuw als in de occasion. Service en onderhoud vinden wij erg belangrijk en dus richten wij ons ook op reparaties, banden wisselen en APK keuringen. Ook na uw aankoop staat de deur van uw Daihatsu dealer dus nog voor uw open. Onze medewerkers hebben veel kennis op het gebied van Daihatsu en zullen u dan ook klantvriendelijk en met gewenst resultaat helpen. U bent natuurlijk ook aan het juiste adres voor een tussentijdse check of bijvoorbeeld een uitgebreide wintertest. Zo kunt u veilig de weg op, ook tijdens het winterseizoen.