klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Daihatsu Materia

De Daihatsu Materia is een vrij nieuwe auto. De auto is op de markt gekomen in 2005 en richt zich, door het strakke design, voornamelijk op de jongere doelgroep. De Materia heeft ruimte voor 5 personen en heeft daarnaast een laadruimte van maar liefst 300 liter! Er zijn twee verschillende modellen van de Daihatsu Materia verkrijgbaar. Het verschil zit hem hierbij voornamelijk in het prestatievermogen.

De eigenschappen van de Daihatsu Materia

De Daihatsu Materia is een vrij nieuwe auto van het Japanse merk. De auto is in 2005 voor het eerst gepresenteerd aan het publiek. De auto richt zich, voornamelijk door het strakke design, vooral op het jongere publiek. De Japanse auto staat vooral bekend om zijn hoge dak en platte achterkant die nauwelijks uitsteekt. De Materia biedt ruimte aan vijf personen die in totaal driehonderd liter aan laadruimte tot hun beschikking hebben. De laadruimte kan worden gecreëerd door de achterbank naar voren te schuiven. Wanneer de gebruikers van de auto ervoor kiezen de achterbank op de normale stand te laten staan hebben de gebruikers nog steeds 181 liter tot hun beschikking.

Er zijn twee verschillende Daihatsu Materia auto’s verkrijgbaar. De ene auto beschikt over een motor met een prestatievermogen van 67 kW (91 pk). De andere auto beschikt over een 1,5 liter motor en heeft een prestatievermogen van 76 kW (103 pk). Ook is het mogelijk om het laatste model met vierwielaandrijving te nemen.

Autobedrijf Koop Doorten

Zou u graag een proefrit willen maken in de Daihatsu Materia? Breng dan eens een bezoek aan het Autobedrijf Koop Doorten. Koop Doorten zit gevestigd in de omgeving van Drenthe en Hoogeveen. Autobedrijf Koop Doorten kan u overigens ook een op maat gemaakte offerte overhandigen. Heeft u vragen over de hippe Daihatsu Materia? Twijfel dan vooral niet en neem contact op met de professionele medewerkers van Koop Doorten.