klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX is een auto voor het hele gezin, met vijf deuren en een hoge instap. Door de hoge instap wordt het in- en uitstappen zeer comfortabel, zeker wanneer u ouder wordt of lichamelijke beperkingen heeft. Kies voor een lichte of donkere kleur Mitsubishi ASX, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. In z’n totaliteit wordt de Mitsubishi ASX in zeven kleuren geleverd. Naast de krachtige motoren in dit model van Mitsubishi, kent de auto een grote mate van veiligheid door de zeven airbags in het interieur van de auto. Daarbij heeft Mitsubishi ASX een Active Stability and Traction Control (ASTC) en een Hill Start Assist (HSA). Kom langs bij uw gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen, Koop Doorten, om kennis te maken met deze krachtige en fraai vormgegeven auto.

Mitsubishi ASX: zuinig en krachtig

De Mitsubishi ASX wordt geleverd met een zuinige 1.6 MIVEC-benzinemotor, die een vermogen van 117 pk/86 kW kent en een CO2-uitstoot van 133 g/km. In slechts 11,4 seconden bereikt u met deze auto een snelheid van 100 km/uur, zodat u snel van uw begin- naar uw eindpunt komt. Het verbruik van dit type motor is 5,8 l/100 km, wat zeer zuinig is. U kunt ook kiezen voor de 1.8 DI-D MIVEC turbomotor, met een vermogen van 116 pk/85 kW. Met deze auto zit u al na 10,2 seconden op een snelheid van 100 km/uur. Ook het verbruik van dit type motor ligt lager, namelijk 4,8 l/100 km. 

Een van de kenmerken die de Mitsubishi ASX uniek maakt, is het Auto Stop & GO-systeem (AS&G). Dit systeem schakelt de motor automatisch uit op het moment dat u de transmissie in neutraal zet en uw voet van het koppelingspedaal haalt. Zodra de koppeling wordt ingedrukt, zal de motor weer starten. 

Meer weten over de Mitsubishi ASX?

Wilt u meer weten over de kracht van de Mitsubishi ASX? Of wilt u geheel vrijblijvend een proefrit in deze auto maken? Kom eens langs bij uw gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen, Koop Doorten. Samen met u kijken we welk type Mitsubishi het beste bij uw persoonlijke voorkeuren aansluit.