klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De Mitsubishi L200

Wanneer u op zoek bent naar een krachtige terreinwagen met een fraaie vormgeving, dan sluit de Mitsubishi L200 wellicht naadloos aan bij uw wensen. Deze auto wordt geleverd in verschillende kleuren, zodat u altijd een model vindt die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld een zwarte Mitsubishi L200, een grijs model of juist een zeer lichte variant? Welke kleur Mitsubishi L200 u ook kiest, deze auto zal u moeiteloos van het begin- naar het eindpunt brengen. Aan de achterzijde van de auto zit een ruime laadbak voor het vervoeren van takken, houten panelen en soortgelijke materialen. De voorzijde van de auto biedt twee deuren. Kom eens langs bij uw gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen, om vrijblijvend kennis te maken met de Mitsubishi L200! 

Robuuste techniek in geraffineerd design

Officieel valt de Mitsubishi L200 in de categorie met pick-up’s, die een laadvermogen van een ton kennen. Daarbij biedt de Mitsubishi L200 de mogelijkheid om aanhangers met een gewicht van maximaal 3,1 ton voort te trekken. Zo heeft u alle ruimte om bouwmaterialen, tuinafval, etc. af te voeren. De laadbak van de Mitsubishi L200 biedt voldoende ruimte voor een pallet, zonder de auto te robuust te laten ogen. Dit maakt het tevens eenvoudig om te parkeren in kleinere ruimtes. 

Naast de krachtige motoren en de ruimte in de laadbak van deze pick-up, biedt de Mitsubishi L200 verschillende andere functies om het rijden met deze auto zo comfortabel mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan de airconditioning, een radio cd/mp3 speler, een Hill Start Assist (HSA), elektrisch bedienbare ramen en halogeen koplampen met helder glas. 

Gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen

Maak kennis met de Mitsubishi L200 bij uw gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen, Koop Doorten. Bij ons kunt u terecht voor het maken van een geheel vrijblijvende proefrit in de Mitsubishi L200.