klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De Mitsubishi Outlander PHEV

Bent u op zoek naar een krachtige auto, die u veel plezier brengt tijdens het rijden naar uw werk, familie of thuis? De Mitsubishi Outlander PHEV biedt u dit plezier! Deze krachtige auto ziet er niet alleen stijlvol uit, maar biedt ook veel comfort tijdens het rijden. Denk bijvoorbeeld aan de lederen bekleding in dit model van Mitsubishi, wat zeer fijn zit tijdens het rijden over langere afstanden. De Mitsubishi Outlander PHEV is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd een model vindt die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Kom eens langs bij onze gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen, voor het maken van een proefrit. Zo ervaart u het comfort van de Mitsubishi Outlander PHEV pas echt!

Veilig en duurzaam rijden

Een van de redenen, dat veel consumenten kiezen voor de Mitsubishi Outlander PHEV is de innovatieve hybride techniek, zuinigheid en lage CO2-uitstoot van deze auto. Daarbij is de Mitsubishi Outlander PHEV een zeer krachtige en veelzijdige crossover, die de te verwachten prestaties van een dergelijke auto meer dan waarmaakt. 

Ook de veiligheidsvoorzieningen van de Mitsubishi Outlander PHEV zijn van een zeer hoog niveau, om uw veiligheid tijdens het rijden zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. U merkt dit onder meer aan de RISE-carrosserie, die de auto de maximale vijf sterren hebben opgeleverd bij de Euro NCAP-crashtest. De auto heeft een kooiconstructie voor de inzittenden en beschikt daarnaast over speciale kreukelzondes om de energie bij een botsing zo goed mogelijk te kunnen absorberen en wegleiden. 

Een vrijblijvende proefrit bij uw Mitsubishi dealer in Hoogeveen

U merkt de kracht en het comfort van de Mitsubishi Outlander PHEV pas echt, als u een proefrit in deze auto gemaakt heeft. Kom voor een geheel vrijblijvende proefrit langs bij uw gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen. Hier vertellen we u tevens graag meer over de specificaties van deze auto.