klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De Mitsubishi Pajero

De Mitsubishi Pajero is een zeer krachtige auto, met een uniek en verfijnd design. Dit model wordt aangeboden in zeven verschillende kleuren, uiteenlopend van donkere tot zeer lichte uitvoeringen. Daarbij heeft de auto vijf deuren, met een hoge instap. Dit maakt het in- en uitstappen zeer comfortabel, zeker als u al wat ouder bent of met lichamelijke klachten kampt. Denk bijvoorbeeld aan een pijnlijke rug, problemen met uw heupen, enzovoorts. De Mitsubishi Pajero kent verschillende functies om het rijden met dit model zo comfortabel mogelijk te maken, denk aan een cruise control, een climate control, ingebouwde navigatie en soortgelijke functies. Kom langs bij Koop Doorten, uw gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen, voor een vrijblijvende kennismaking met dit model Mitsubishi. 

Een combinatie van kracht en comfort

Qua uiterlijk zult u het wellicht niet direct zeggen, maar de Mitsubishi Pajero kan qua motor vergeleken worden met een heuse terreinwagen. De motor biedt voldoende trekkracht en vermogen om zelfs de meest zware terreinen de baas te kunnen zijn. Met de Super Select 4WD en standaard automatische INVECS II-transmissie heeft u zeer veel grip en ervaart u een grote mate van comfort. De auto kent een maximaal trekvermogen van 3,5 ton om aanhangers met een groot gewicht te kunnen vervoeren. 

Kracht is echter niet het enige speerpunt van de Mitsubishi Pajero! Ook aan uw comfort is gedacht bij de vormgeving en het ontwerp van deze auto. De Mitsubishi Pajero kent een ruim interieur, met zachte dashboardpanelen, een fraaie portierbekleding en hoogwaardige materialen op stoelen, onder het dashboard, etc. Dit draagt bij een luxueuze uitstraling van de Mitsubishi Pajero. 

Vrijblijvende proefrit in de Mitsubishi Pajero

Om zelf te kunnen ervaren wat voor kracht en comfort de Mitsubishi Pajero u biedt, raden we u aan om een vrijblijvende proefrit te maken. Dit kan bij Koop Doorten, uw Mitsubishi dealer in Hoogeveen en omgeving. We denken graag met u mee over het meest geschikte model Mitsubishi voor uw situatie.