klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De Mitsubishi Space Star

Bent u op zoek naar een krachtige, nieuwe auto? Wellicht biedt de Mitsubishi Space Star de oplossing! Deze auto heeft vijf deuren en kent een compact formaat. Dit maakt de Mitsubishi Space Star geschikt voor een brede doelgroep, van gezinnen met drie kinderen tot een echtpaar. De hoge instap van deze auto maakt het zeer eenvoudig en comfortabel in- en uitstappen, zeker wanneer u al op leeftijd bent of lichamelijke klachten kent. Met de krachtige motor (ClearTec) komt u zonder problemen op de plek van bestemming aan! Veel brandstof gebruikt u hier niet bij, door de zuinige werking van deze auto. Meer weten over de Mitsubishi Space Star? Kom eens langs bij onze gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen!

Zuinig en comfortabel rijden

De Mitsubishi Space Star is voorzien van een speciaal type banden, die ontwikkeld zijn voor een lage rolweerstand. De banden dragen hierdoor bij aan een laag verbruik, namelijk 3,9-4,3 liter per 100 kilometer. Daarbij zijn de banden zeer geluidsarm, terwijl ze wel bijdragen aan een uitstekende grip op de weg in verschillende omstandigheden. 

Deze automatisch geschakelde auto van Mitsubishi kent 3-cilinder-benzinemotoren (52 kW/71 pk of 59 kW/80 pk) met een CVT-automaat. Hierdoor wordt een krachtige motor gecombineerd met comfortabel rijden! Rijden met de Mitsubishi Space Star is een ware beleving.

Gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Mitsubishi Space Star? Wilt u een proefrit maken? Of bent u benieuwd of wij momenteel een occasion van dit model hebben staan? Kom geheel vrijblijvend langs bij onze gespecialiseerde Mitsubishi dealer in Hoogeveen. We zoeken graag met u mee naar een geschikt model. Evenals dat we u meer kunnen vertellen over de precieze specificaties van de Mitsubishi Space Star. Maak een proefrit en ervaar de kracht van deze fraaie auto zelf!