klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Dealer Mitsubishi Assen

Koop Doorten is uw Mitsubishi-specialist in de omgeving van Assen, met zowel nieuwe modellen van dit gerenommeerde merk als ook occasions. Modellen van Mitsubishi die u bij ons terugvindt zijn onder meer de Mitsubishi Space Star, de Mitsubishi Outlander PHEV, de Mitsubishi L200 en de Mitsubishi Pajero. Voor welk type Mitsubishi kiest u bij de aanschaf van een nieuwe auto? Wij zijn echter niet alleen een dealer in Mitsubishi modellen nabij Assen, we helpen u tevens graag bij het onderhouden van uw auto. Kom bij ons langs voor het algemene onderhoud aan uw Mitsubishi, het verhelpen van een defect of schade aan uw auto, of geef uw Mitsubishi een APK-keuring. Zo zijn wij uw specialist in auto’s van Mitsubishi!

Persoonlijk advies en service van Mitsubishi dealer

Het kiezen van een nieuwe auto is voor veel consumenten geen eenvoudige klus. Er bestaan tal van Mitsubishi modellen, die enigszins op elkaar lijken. Toch heeft iedere auto z’n eigen karaktertrekken. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in instaphoogte, de kracht van de motor in de auto, het type bekleding van het model, enzovoorts. Onze professionals inventariseren uw wensen graag, om u vervolgens een passend advies te kunnen geven over het Mitsubishi model welke het beste aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

Na aanschaf van uw nieuwe auto blijven we u graag van dienst zijn, met passend onderhoud en APK-keuringen. Dit geldt vanzelfsprekend ook als u momenteel al een auto van Mitsubishi heeft. Dit maakt ons tot een veelzijdige Mitsubishi dealer nabij Assen en omgeving. 

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking! 

Wilt u meer weten over de service die wij u kunnen bieden? Of wilt u direct een persoonlijk en vrijblijvend advies over de aanschaf van een nieuwe Mitsubishi? Kom eens langs in onze vestiging in Hoogeveen, om kennis te maken met onze professionals.