klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Dealer Mitsubishi Emmen

Autobedrijf Koop Doorten is een erkend Mitsubishi dealer nabij Emmen en omstreken, gevestigd in Hoogeveen. Dagelijks voorzien wij tientallen klanten van een passend advies over de aanschaf van een nieuw model Mitsubishi of een occasion uit ons assortiment. Een hoge kwaliteit en een persoonlijke service staan voorop bij onze dienstverlening, zodat u precies weet waar u op kunt bouwen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw model Mitsubishi in de regio Emmen, of liever kiest voor een tweedehands model, wij vinden samen met u een passende auto om de komende jaren op te kunnen vertrouwen. Modellen van Mitsubishi die u bij ons terugvindt zijn onder meer de Mitsubishi Space Star, de Mitsubishi Outlander PHEV, de Mitsubishi L200 en de Mitsubishi Pajero.

Betrouwbare Mitsubishi dealer nabij Emmen

Al jaren zijn wij actief in het aanbieden van verschillende modellen auto’s van het betrouwbare merk Mitsubishi. Niet voor niets is Autobedrijf Koop Doorten Hoogeveen een erkend Mitsubishi dealer nabij Emmen en omgeving voor nieuwe modellen en occasions! Door onze ervaring kunnen we niet alleen zorgen voor een goed onderhoud aan uw eigen Mitsubishi, we delen onze kennis ook graag om u een geschikt model Mitsubishi te laten vinden. Wilt u bijvoorbeeld een model Mitsubishi met een hoge instap? Welk type bekleding van de stoelen in uw nieuwe auto wenst u? Wilt u een auto met een trekhaak? Enzovoorts. Na het inventariseren van uw wensen kijken we samen welk model Mitsubishi het meest geschikt voor u is. 

Na de aanschaf van uw nieuwe auto blijven we u helpen. Jaarlijks kunt u bij ons terecht voor een APK-keuring, evenals dat we u helpen bij tussentijdse problemen met uw auto.

Meer weten over onze service?

Wilt u meer weten over de service van Autobedrijf Koop Doorten, of de modellen van Mitsubishi die wij momenteel aanbieden? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord in onze vestiging in Hoogeveen.