klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Dealer Mitsubishi Hoogeveen

Bent u op zoek naar een nieuwe Mitsubishi in Hoogeveen, of wenst u liever een occasion aan te schaffen? Koop Doorten is een erkend Mitsubishi dealer in Drenthe met een ruime ervaring, die u graag helpt met een passend advies over de verschillende Mitsubishi auto’s die wij aanbieden. Modellen van Mitsubishi die u bij ons terugvindt zijn onder meer de Mitsubishi Space Star, de Mitsubishi Outlander PHEV en de Mitsubishi L200. Auto’s in ons assortiment zijn van een hoge kwaliteit, zodat u gedurende een lange tijd kunt vertrouwen op de degelijkheid van een Mitsubishi.

Passend advies van Mitsubishi deal in Hoogeveen

Door onze jarenlange ervaring in het aanbieden en onderhouden van verschillende modellen van Mitsubishi in Hoogeveen, kunnen wij u van een passend advies voorzien. Of nu op zoek bent naar een nieuw model Mitsubishi, of liever een occasion heeft, wij helpen u graag verder! Samen met u inventariseren we uw wensen over de bekleding van de auto, de kleur van de buitenzijde, het formaat en bijvoorbeeld de motor, om uiteindelijk tot een geschikt model Mitsubishi te kunnen komen.

Als erkend Mitsubishi dealer in Hoogeveen kunnen we u ook na de aanschaf van uw auto van dienst zijn. Zo helpen we u met de jaarlijkse APK-beurt van uw Mitsubishi, kunnen we de auto eens in de zoveel tijd onderhouden, enzovoorts. Zo blijft uw auto het krachtige karakter van een Mitsubishi behouden!

Een Mitsubishi in Hoogeveen kopen

Bent u benieuwd welke Mitsubishi modellen wij op dit moment aan u kunnen aanbieden? Onze professionele automonteurs geven u graag een passend en geheel vrijblijvend advies in onze vestiging in Hoogeveen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend! Wanneer komt u langs om kennis te maken met dé Mitsubishi dealer in Hoogeveen en omstreken?