klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Dealer Mitsubishi L200

De Mitsubishi L200 is krachtig, veelzijdig en van ongekende luxe. Met een stoere, krachtige en stijlvolle uitstraling kunt u alle terreinen aan met deze pick-up truck. Bij Koop Doorten bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een dealer voor de Mitsubishi L200. De robuuste terreinwagen is voorzien van alle luxe en koopt u bij ons al vanaf € 39.504,-. Van harte welkom bij Koop Doorten, uw dealer voor de Mitsubishi L200!

Specificaties

Als gespecialiseerde dealer in de Mitsubishi L200, bieden wij diverse mogelijkheden aan. De pick-up is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk de Invite en de zeer indrukwekkende Intense. Beide uitvoeringen beschikken over een sterk totaalpakket. Zo heeft u een 2.4 dieselmotor met turbo, die ook nog eens een zeer lage CO2-uitstoot heeft. Het innovatieve 4WD-systeem en de kleine draaicirkel maken dit tot de terreinwagen bij uitstek. Ook het vervoeren van flinke ladingen is geen probleem. De laadbak is ruim te noemen en het laadvermogen bedraagt ten minste 2,7 ton.

Indrukwekkende specificaties, maar de L200 heeft nog meer te bieden. Op het gebied van veiligheid maakt u een uitstekende keuze. Zo is de auto voorzien van maar liefst zeven airbags. Aan luxe zal het u in het interieur niet ontbreken: een uitgebreid dashboard, goede en verstelbare stoelen, climate control en ASTC (Active Stabilty en Traction Control) behoren allemaal tot het pakket.

Advies op maat bij de Mitsubishi L200 dealer

Autobedrijf Koop Doorten is niet voor niets dé dealer voor de Mitsubishi L200. Wij kunnen u van alle informatie voorzien en helpen bij het maken van de juiste keuze. Kiest u voor de Invite of Intense? En wat te denken van de mogelijkheden van Club Cab en Double Cab? Als dealer van de Mitsubishi L200 hebben wij op al uw vragen een antwoord. Neem nu contact met ons op!