klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Dealer Mitsubishi Meppel

Bent u momenteel op zoek naar een erkende dealer in Mitsubishi auto’s in de omgeving van Meppel? Bij Koop Doorten bent u aan het juiste adres! Al vele jaren voorzien wij onze klanten van een passend model Mitsubishi, zowel nieuwe auto’s als occasions. Niet alleen zijn wij een specialist in het onderhouden van Mitsubishi auto’s, ook kunnen we u een passend advies geven als u momenteel op zoek bent naar een nieuwe auto. Door uw wensen samen te inventariseren, kunnen we kijken welk model het beste bij uw voorkeuren aansluit. Modellen van Mitsubishi die u bij ons terugvindt zijn onder meer de Mitsubishi Space Star, de Mitsubishi Outlander PHEV, de Mitsubishi L200 en de Mitsubishi Pajero. Voor welk type Mitsubishi kiest u?

Advies van Mitsubishi specialist nabij Meppel

Onze professionals op het gebied van auto’s van Mitsubishi kunnen u geheel vrijblijvend voorzien van een passend advies. In de afgelopen jaren hebben zij een ruime expertise opgebouwd in het verkopen en onderhouden van verschillende modellen van dit gerenommeerde automerk. Samen met u bekijken we welk model Mitsubishi het beste aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld een auto met een hoge instap? Welke kleur auto krijgt uw voorkeur? Wilt u een auto met lederen of stoffen bekleding? Vragen die invloed kunnen hebben op het meest geschikte model Mitsubishi van onze dealer nabij Meppel. 

Meer weten over onze dealer in Mitsubishi modellen?

Wilt u meer weten over onze service, of over de modellen van Mitsubishi die wij momenteel aanbieden in de omgeving van Meppel? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord in onze vestiging in Hoogeveen. Hier kunt u tevens terecht voor het onderhoud aan uw huidige Mitsubishi, of voor bijvoorbeeld een APK-keuring. Ook na de aanschaf van een auto blijven we namelijk voor u klaarstaan met een professionele en persoonlijke service!