klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Assen

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, die niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook betrouwbaar en betaalbaar? Dan bent u bij Autobedrijf Koop Doorten aan het juiste adres. Wij zijn namelijk uw dealer in Mitsubishi nabij Assen.

Neem contact met ons op

Verschillende modellen

Als officiële dealer van Mitsubishi nabij Assen kunt u bij Koop Doorten terecht voor alle Mitsubishi modellen. Of u nu op zoek bent naar een compacte wagen om boodschappen mee te gaan doen of naar een robuuste pick-up truck om zware ladingen mee te vervoeren; wij helpen u graag bij de aankoop van uw favoriete Mitsubishi. Een greep uit onze modellen: de Space Star voor zorgeloos rijplezier, de Lancer Sportback voor die sportieve ervaring, de Pajero voor de off-road ervaring of de L200 voor het vervoeren van grote ladingen. Wat is uw favoriet?

Advies op maat

Als u eenmaal de keuze heeft gemaakt voor uw favoriete model van Mitsubishi, dan zijn er natuurlijk nog een hoop andere keuzes te maken. Want welke kleur wilt u, welke velgen, welke extra opties? Zoveel keuzes kunnen misschien overweldigend voor u zijn. Daarom staan onze verkopers altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste beslissingen. Heeft u uw ideale auto samengesteld? Dan kunt u natuurlijk een proefrit maken en kunnen onze verkopers een offerte op maat voor u samenstellen. Zo heeft u een duidelijk overzicht van alle bijkomende kosten.

Reparaties en onderhoud

Behalve het verkopen van auto’s, richt onze service zich ook op het verrichten van reparaties en APK’s, alsmede het wisselen van uw banden. Hierdoor blijft uw Mitsubishi altijd in goede staat en zit u bij ons dus altijd goed, van begin tot eind! Klantvriendelijkheid staat bij Mitsubishi dealer Koop Doorten in Hoogeveen hoog in het vaandel, en u kunt bij ons dan ook altijd goede service en persoonlijk contact verwachten. Komt u gerust eens langs in onze showroom!