klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Coevorden

Op zoek naar een nieuwe Mitsubishi in Coevorden? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. We hebben alle modellen van dit geweldige Japanse merk, dat bekend staat om haar degelijkheid, haar finesse en haar comfort. Zo kunt u bij ons terecht voor de ASX, de i-MiEV, de Outlander en de Pajero. Maar ook de andere huidige modellen van Mitsubishi hebben we uiteraard in het assortiment. Het merk Mitsubishi bestaat al vanaf 1917 en maakt tegenwoordig niet alleen auto’s meer. Het merk produceert vandaag de dag ook electronica, industrie en machines voor de landbouw.

Auto’s bij Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten, gelegen vlakbij Coevorden, levert naast Mitsubishi ook auto’s van de merken Piaggio, Daihatsu en Subaru. Daarnaast hebben we ook altijd diverse occasions in ons aanbod, van diverse merken. We zijn een autobedrijf, dus we verrichten ook reparaties, onderhoud en APK. We zijn aangesloten bij de BOVAG, en u mag dan ook de kwaliteit en de service verwachten die daarbij hoort. Bij Koop Doorten staan service, persoonlijk contact, eerlijkheid en openheid hoog in het vaandel. U kunt dan ook met al uw klachten bij ons terecht. We zijn er nu eenmaal om u, de klant, tevreden te stellen. Onze enthousiaste professionals halen daar hun grootste voldoening uit. Auto’s zijn onze passie, en we doen er dan ook alles aan om goede auto’s af te leveren, zowel nieuwe als tweedehandse.

Contact

Ons autobedrijf is gevestigd aan de Industrieweg 68 te Hoogeveen, vlakbij Coevorden. Maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Een afspraak maken kan via het afsprakenformulier. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0528-267425 of op het email adres: info@koopdoorten.nl. Langskomen in onze showroom kan uiteraard ook. We zijn u graag van dienst, of het nu gaat om een nieuwe of tweedehands auto, een reparatie of een keuring.