klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Drenthe

Dé dealer van Drenthe en omstreken

In het noordoostelijke deel van ons land vinden we Drenthe: de provincie van Nederland met bijna een half miljoen inwoners. Hoe ga je de oppervlakte van 2,5 duizend vierkante kilometer trotseren? Met een Mitsubishi natuurlijk: dé no-nonsense auto die niet alleen lekker en zuinig rijdt, maar ook nog eens voorzien is van alle gemakken die je je maar kunt wensen. Dé dealer van Drenthe en omstreken is Koop Doorten, gevestigd in Hoogeveen. Lees verder en ondervind waarom dit zo is en of ook u hiervan kunt profiteren!

De modellen van Koop Doorten

Bent u er al aan uit welk model Mitsubishi u prefereert? Wij bieden u, onder andere, de keuze uit de Mitsubishi Pajero, de L200, de Lancer Sportback, de I-Miev, de Phev Instyle (plus) en/of business ed., de Mitsubishi New Outlander, de ASX, de Space Star of the Phev Executive Ed. Koop Doorten adviseert u graag uitgebreid, want elke bestuurder is een andere. Graag leren wij u kennen, zodat we u blij kunnen maken met de Mitsubishi die exact aansluit op uw behoeften!

Mitsubishi dealer in Drenthe

Autobedrijf Koop Doorten is uw Mitsubishi dealer in Drenthe. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Mitsubishi auto's, bent u ook bij ons aan het juiste adres voor onderhoud en service. Hierbij kunt u denken aan APK keuring, controleren en afvullen van de airco, kleine beurt, grote beurt, verwisselen van zomerbanden en winterbanden of reparatie. Moge duidelijk zijn dat wij dus meer doen dan alleen de verkoop van auto’s!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op.