klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Hardenberg

Droomt u er al jaren van om de trotse bezitter van een Mitsubishi te zijn? Wellicht van een Colt, een Lancer of een ASX? Deze geweldige en degelijke Japanse auto’s zijn nabij Hardenberg te vinden bij autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen. We zijn de dealer voor Mitsubishi in de omgeving van Drenthe en Hoogeveen. Of u nu op zoek bent naar een i-MiEV, een Outlander of een Pajero; bij Koop Doorten kunnen we alle modellen Mitsubishi leveren. Het merk staat bekend om haar Japanse degelijkheid en finesse. Deze twee aspecten staan al vanaf het allereerste begin, in 1917, hoog in het vaandel bij Mitsubishi.

Autobedrijf

Autobedrijf Koop Doorten is een fenomeen in de provincie Drenthe, met name in Hoogeveen en omgeving. We leveren niet alleen Mitsubishi’s maar ook Subaru’s, Daihatsu’s en Piaggio’s. Daarnaast hebben we ook continu vele occasions van diverse merken in ons aanbod. Als autobedrijf zijn we aangesloten bij de BOVAG, en u mag dan ook gerust de kwaliteit en service verwachten die daarbij hoort. Niet alleen voor nieuwe of tweedehands auto’s kunt u bij ons terecht; we zijn ook beschikbaar voor reparatie, onderhoud en APK. Persoonlijk contact met de klant, openheid en eerlijkheid staan hoog in ons vaandel. U kunt dan ook altijd met uw klachten bij ons terecht. Als wij iets niet goed gedaan hebben, vernemen we dat het liefste direct van de klant. We vinden open en eerlijke communicatie met de klant en met leveranciers heel belangrijk.

Contact

We zijn gevestigd in Hoogeveen en we zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken op 0528-267425 of per e-mail: info@koopdoorten.nl. Een afspraak maken kan via het afsprakenformulier. Langskomen in onze showroom kan natuurlijk ook, daar heeft u geen afspraak voor nodig. Maar om zeker te weten dat we u kunnen bieden wat u zoekt, is het handig om een afspraak te maken.