klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Hoogeveen

Heerlijk Hoogeveen

Hoogeveen bestaat al eeuwenlang en is vandaag de dag een stad van bijna 55 duizend inwoners. Het ligt in de zuidelijke kant van onze provincie Drenthe. De oppervlakte van “’t Ogeveine” bedraagt maar liefst 129 vierkante kilometer. Wil je even op bezoek bij een familielid of vriend(in) aan de andere kant van de stad? Dan kan het makkelijk zo zijn dat de afstand lang lopen of fietsen is. Wat heb je dan nodig? Een auto, maar wat voor auto? Een Mitsubishi natuurlijk! Wij stellen je op de hoogte van de mogelijkheden die Mitsubishi Hoogeveen je kan bieden. Wie je daarin kan voorzien? Koop Doorten natuurlijk

Over Koop Doorten

Zoekt u een Mitsubishi in Emmen, Meppel of Hoogeveen? Kom dan langs bij Koop Doorten in Hoogeveen! Graag zouden wij bij Koop Doorten willen benadrukken hoeveel waarde we hechten aan onze klanten. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, net als eerlijkheid en openheid! Wij kennen al onze klanten door en door, waardoor het mogelijk wordt om hen nog beter te bedienen. Koop Doorten geeft dus meer dan alleen een auto! Niet 100% tevreden? Natuurlijk mag u uw ei kwijt bij ons, óók als de berichten minder goed zijn. Wij denken constructief met de klanten mee. Dat is waar wij ons door onderscheiden, náást de kwaliteit van de auto’s. Wonend in Hoogeveen en op zoek naar een Mitsubishi? Dan staan wij graag voor u klaar. Maar waarom eigenlijk een Mitsubishi? En welke dan?

Klaar voor een Mitsubishi?

Mitsubishi is een klassiek merk dat toch voorzien is van alle gemakken waar u vandaag de dag op mag rekenen. Zelfs elektrisch rijden is mogelijk, voor een bijdrage aan een beter milieu. Of u nu kiest voor een Mitsubishi Phev Executive ed., een Space Star, een ASX, een New Outlander of een Pajero: met een Mitsubishi zit u altijd goed! Kom langs bij Mitsubishi Hoogeveen dealer Koop Doorten en maak kennis met ons en onze auto’s.

Meer weten?