klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Meppel

Toen het allemaal begon..

Laten we teruggaan naar het jaar 1917. Dit is toen het allemaal begon: de Japanners introduceerden hun eerste in Japan gebouwde serie auto’s. Het merk Mitsubishi werd een feit. Ook de eerste dieselmotor is te danken aan dit automerk. Vooral in de jaren 60 ging het vlot, toen de economie van het land in een stroomversnelling terecht kwam. Japan zette zichzelf al snel op de kaart, door de ontwikkeling van aantrekkelijke auto’s met een no-nonsense design. Natuurlijk wordt ook de geavanceerde techniek niet uit het oog verloren. Overal ter wereld wordt er nu gereden in deze wagens. Ben jij ook op zoek naar een compromisloze, unieke rijervaring? Of je nu in Amsterdam woont of in Meppel: Koop Doorten is dé specialist uit Drenthe en omstreken.

Koop Doorten

Ook autobedrijf Koop Doorten heeft een behoorlijk geschiedenis. In 1978 startten zij met de verkoop en het onderhoud van auto’s in Hoogeveen. Eerst stond voornamelijk het merk van Daihatsu centraal, maar al snel werd Koop Doorten dealer, óók van Subaru en Mitsubishi. Koop Doorten is inmiddels uitgegroeid tot een begrip, waar wij Meppel van mee willen laten profiteren. De uiterste klantvriendelijkheid en de snelle bediening, zorgt ervoor dat iedereen weggaat met een tevreden gevoel. Wij geven meer dan alleen auto’s: wij geven begrip en uitstekende service! Wanneer komt u het proberen?

Mitsubishi Meppel

In het uiterste zuidwesten van Drenthe vind je het plaatsje Meppel. Ook de ruim dertigduizend inwoners die hiervandaan komen, moeten kunnen genieten van Koop Doorten in Hoogeveen. Wij raden hen dan ook aan om eens te googelen op Mitsubishi Meppel, of om gewoon eens langs te komen in Hoogeveen. Deze plaatsen liggen nog geen dertig kilometer uit elkaar en zijn dus uitstekend bereikbaar. Misschien doet u de terugweg al wel in een nieuwe (of tweedehands) Mitsubishi!

Meer weten?