klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Overijssel

Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen: een begrip in Drenthe en zelfs tot in Overijssel en Groningen bekend. We zijn leverancier van Mitsubishi, Daihatsu, Subaru en Piaggio. We zijn tevens aangesloten bij de BOVAG, wat inhoudt dat we volgens de standaarden werken wat betreft kwaliteit en service. Eerlijkheid, openheid en persoonlijk contact staan hoog in ons vaandel. We werken met een team van enthousiaste professionals die alle hart voor de zaak hebben en die graag de klanten tevreden zien.

Mitsubishi dealer

Bent u op zoek naar een Mitsubishi in Overijssel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn namelijk onder andere dealer van Mitsubishi en vlakbij Overijssel gevestigd. Het Japanse automerk Mitsubishi bestaat al sinds 1917. Aanvankelijk werden er alleen auto’s gemaakt, maar tegenwoordig maakt Mitsubishi ook machines voor de landbouw, electronica en industrie. Enkele van de meest populaire automodellen van nu zijn de Mitsubishi Lancer, de Pajero, de Outlander en de ASX. Het merk staat bekend om de finesse, de degelijkheid en het geweldige comfort. Autobedrijf Koop Doorten levert voornamelijk Mitsubishi, maar ook Daihatsu, Subaru en Piaggio behoren tot het assortiment.

Via het afsprakenformulier kunt u een afspraak met ons maken. Niet alleen voor het bekijken van nieuwe auto’s, maar ook voor occasions. Die verkopen we namelijk ook van diverse merken. Daarnaast verrichten we als autobedrijf reparaties, onderhoud en APK. We zijn dus een compleet autobedrijf, gespecialiseerd in Mitsubishi.

Contact

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0528-267425 of via email: info@koopdoorten.nl.
Mitsubishi dealer Koop Doorten is nabij Overijssel, in Hoogeveen gevestigd. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. U mag natuurlijk altijd langskomen in onze showroom; dan heeft u helemaal geen afspraak nodig. Een afspraak maken is echter wel handig als u een specifieke vraag of verzoek heeft, bijvoorbeeld als u een proefritje in een auto wilt maken.

We zijn u graag van dienst, zowel voor nieuwe als tweedehands auto’s, maar ook voor reparaties, onderhoud en APK.