klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Zwolle

U droomt er al jaren van om de trotse bezitter van een Mitsubishi te zijn? Deze geweldige Japanse auto’s zijn te vinden bij Mitsubishi dealer Koop Doorten nabij Zwolle. Of u nu op zoek bent naar een i-MiEV, Colt, Lancer of Outlander: u bent bij ons aan het juiste adres. Mitsubishi heeft vandaag de dag een aantal geweldige modellen. Het merk staat bekend om haar Japanse degelijkheid en finesse, twee aspecten die al vanaf het allereerste begin, in 1917, hoog in het vaandel staan bij Mitsubishi.

Koop Doorten

Gelegen nabij Zwolle, is autobedrijf Koop Doorten een bekend autobedrijf in de omgeving van Hoogeveen en in de provincie Drenthe. Naast Mitsubishi leveren we de volgende merken: Piaggio, Subaru en Daihatsu. We zijn aangesloten bij de BOVAG, en kunt dan ook de service en kwaliteit verwachten die daarbij hoort. We hebben altijd diverse occasions beschikbaar, ook van andere merken. Ook voor reparatie, onderhoud en APK kunt u bij ons terecht. Een afspraak maken kan via het afsprakenformulier. Persoonlijk contact, eerlijkheid en openheid staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt daarom ook altijd met uw klachten bij ons terecht. We zijn er nu eenmaal om u als klant tevreden te stellen. Dat is waar wij onze voldoening uit halen, met ons team van enthousiaste professionals, die zich elke dag inzetten voor kwaliteit, service en klanttevredenheid.

Contact

We zijn gevestigd aan de Industrieweg 68 te Hoogeveen, nabij Zwolle. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We zijn te bereiken op nummer 0528-267425 of per email: info@koopdoorten.nl.

U kunt natuurlijk ook gewoon gezellig langskomen in onze showroom. We zijn u graag van dienst, voor een nieuwe auto, een occasion, reparatie, onderhoud en/of APK.