klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Inruilbonus Mitsubishi Space Star (niet meer geldig)

Inruilbonus Space Star

De compacte, krachtige en betrouwbare Mitubishi Space Star is de ideale auto voor forensen en gezinnen. De auto is energiezuinig en milieuvriendelijk dankzij een laag benzineverbruik, AS&G (Auto Stop & Go) en lage CO2 uitstoot. Bovendien profiteert u bij de aankoop van deze krachtige auto bij Autobedrijf Koop Doorten nu tijdelijk van een inruilbonus van maar liefst € 750,-. De actie loopt nog tot 14 september 2017.

Inruilbonus op een zeer complete Mitsubishi

De Space Star werd eerder al uitgeroepen tot zeer betrouwbare auto in de test van de Consumentenbond en kreeg een 9.2 toebedeeld. Naast een prima betrouwbaarheid mag deze auto ook gezien worden. De krachtige voorkant wordt ondersteund met een strak design en chromen accenten: een echte blikvanger. Ondanks het compacte formaat van de auto biedt deze verrassend veel binnenruimte en zitcomfort. Er kunnen gemakkelijk twee volwassenen of drie kinderen op de achterbank en achterin is voldoende ruimte voor uw boodschappen. Ook bij hogere snelheden blijft het bovendien aangenaam stil in de auto. Naast al deze voordelen bieden wij u nu €750,- inruilvoordeel, wanneer u uw oude auto bij ons inlevert.

Ontdek nu ons ruime aanbod SUV’s

Autobedrijf Koop Doorten is uw officiële Mitsubishi dealer te Hoogeveen in Drenthe en aangesloten bij de Bovag. Bij ons bent u verzekerd van een goede service en een uitstekende deal. Wij bieden u naast deze auto een ruim assortiment, van nieuwe Mitsubishi modellen tot aantrekkelijke occasions. Neem voor meer informatie over deze en andere auto’s vrijblijvend contact met ons op. Bel op werkdagen en zaterdag tijdens kantooruren naar 0528-267425, of stuur ons een e-mail, naar info@koopdoorten.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een antwoord van ons. Daarnaast bent u van harte welkom in Hoogeveen, een routebeschrijving vindt u op de website.

Meer weten?