klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Lancer Limited Edition

De Mitsubishi Lancer is een auto die op alle fronten hoog scoort. Zo staan niet alleen design en comfort hoog in het vaandel bij Mitsubishi, maar is er ook gedacht aan de prestaties en de veiligheid van de auto. De Mitsubishi Lancer Limited Edition is een zeer rijk uitgevoerde auto en is verkrijgbaar vanaf € 17.990,00.

De eigenschappen van de Mitsubishi Lancer

De Mitsubishi Lancer is sinds 1973 op de markt. De eerste Lancer was meteen een populair model en dus zijn er sinds dat jaar steeds nieuwere versies van de Lancer op de markt verschenen. En dat is niet voor niets. De Lancer combineert namelijk alle goede eigenschappen van een auto in één model.

Combinatie van design en comfort

Dankzij de strakke lijnen en het sportieve, dynamische uiterlijk van de Lancer, straalt de wagen pure snelheid uit. En het is niet alleen het design dat snelheid uitstraalt. De Mitsubishi Lancer is namelijk ook een hele snelle wagen. Dankzij de pittige 1.6 MIVEC ClearTec motor met een vermogen van 117 pk bij 6000 toeren per minuut, haalt de Lancer een maximum snelheid van 188 km per uur.

Heel veel luxe op de Lancer Limited Edition

De Lancer Limited Edition is, naast de uitstekende prestaties, ook voorzien van een hele hoop luxe. Zo bevat de standaard uitrusting van de Lancer Limited Edition airbags, stoelverwarming, climate control, elektrisch bedienbare ramen, een bluetooth carkit, een USB aansluiting, lichtmetalen velgen, parkeersensoren, chromen raamlijsten en nog veel meer extra’s.

Koop uw Lancer bij Koop Doorten

Koop Doorten is een autobedrijf dat al jaren officiële dealer is van Mitsubishi. Bent u nieuwsgierig geworden naar de Lancer Limited Edition en zou u graag eens een proefrit willen maken of hem gewoon eens van dichtbij willen bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom voor een gesprek of proefrit!