klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi L200

Heeft u altijd al gedroomd van uw eigen pick-up truck? Die droom kan werkelijkheid worden bij autobedrijf Koop Doorten. Bij ons vindt u namelijk de Mitsubishi L200; een robuuste, krachtige pick-up truck met een stijlvol design, verkrijgbaar vanaf €39.201,-. Leest u snel verder voor alle specificaties van de Mitsubishi L200.

Specificaties

De Mitsubishi L200 is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen; de Mitsubishi L200 Invite en de Mitsubishi L200 Intense. De standaarduitrusting van beide uitvoeringen is erg compleet, waardoor u kunt genieten van de vele opties. Wat dacht u bijvoorbeeld van SRS-airbags bij de bestuurder en de passagier, ABS met elektronische remkrachtverdeling, 16’’ stalen velgen, airconditioning, elektronische bedienbare ramen vóór met anti-klembeveiliging en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel?

Behalve stijlvol en luxueus, is deze pick-up truck natuurlijk vooral ook een erg robuuste en krachtige pick-up. Dankzij de krachtige dieselmotor en het innovatieve 4WD systeem is geen terrein te ruig voor de Mitsubishi L200. Bovendien heeft de pick-up een ton laadvermogen en mag hij aanhangers (geremd) tot aan 2,7 ton gewicht trekken. Dankzij de slimme afmetingen van de laadbak past er gemakkelijk een Europallet in, maar zijn de buitenmaten in zoverre compact dat er toch nog eenvoudig te manoeuvreren en parkeren valt met deze wagen.

Veiligheid

Ook in de Mitsubishi L200 is veiligheid een groot punt van aandacht. De L200 is de enige pick-up die is uitgerust met het Active Stability & Traction Control system (ASTC). Het voertuig scoorde in 2008 bovendien vier sterren voor inzittendenbescherming in de Euro NCAP crashtest. De eerder genoemde airbags en ABS zorgen voor een veilige omgeving.

Autobedrijf Koop Doorten

Ziet u zichzelf al helemaal rijden in de Mitsubishi L200 Invite of in de Mitsubishi L200 Intense? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in een proefrit en een offerte op maat. Hiervoor kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan onze showroom. Graag tot ziens!