klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Outlander PHEV prijs

Naast de vele opties waarover deze SUV beschikt, is het voor velen vooral de Mitsubishi Outlander PHEV prijs die grote indruk maakt. Maar voordat deze prijs daadwerkelijk kan imponeren, is het belangrijk om van alle opties op de hoogte te zijn. Niet alleen is de Mitsubishi Outlander PHEV de populairste plug-in-hybride van Nederland, de tweede generatie Outlander PHEV huisvest nog veel meer gemakken en verrassingen. Zowel op gebieden als interieur, comfort en efficiëntie zijn er sinds de eerste generatie grote stappen gezet. En dan te bedenken dat u al een trotse eigenaar van een Mitsubishi Outlander PHEV kunt zijn vanaf €35.990. Bij autobedrijf Koop Doorten kunnen we u nog veel meer vertellen over deze aantrekkelijke Mitsubishi Outlander PHEV prijs.

Ongekend efficiënte Mitsubishi Outlander PHEV

Niet alleen de koopprijs van de Mitsubishi Outlander PHEV imponeert, ook in het gebruik en verbruik is dit model zeer voordelig. Plug-in-hybriden worden ieder jaar efficiënter en ook Mitsubishi zit niet stil. Het energieverbruik van de Mitsubishi Outlander PHEV is in iedere modus verlaagd, door verschillende aanpassingen aan de 2.4 benzinemotor en de twee elektromotoren. Zo is onder andere het theoretisch brandstofverbruik in de gecombineerde cyclus verlaagd tot 1,8 l/100 km, wat neerkomt op een zeer lage CO2-uitstoot van slechts 42 g/km. Daarnaast is het gecombineerde brandstofverbruik in de hybride modus met 0,3 l/100km verlaagd tot 5,5 l/100 km. Deze SUV is dus vooral door zijn zuinigheid uitermate geschikt voor de zakelijke markt.

Mitsubishi Outlander PHEV ontdekken bij Koop Doorten

Bij autobedrijf Koop Doorten kunnen we u nog veel meer vertellen over de aantrekkelijke Mitsubishi Outlander PHEV. Bijvoorbeeld over de vele luxe extra’s, de verschillende uitvoeringen en de opties voor onderhoud. Voor de beste Mitsubishi Outlander PHEV prijs bent u bij Koop Doorten dan ook aan het juiste adres.