klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Pajero

Een stoere 4WD auto is een droom van vele mannen. Welke man droomt er nu niet van een stoere, robuuste wagen met bovendien een hoop comfort? Bent u één van die mannen (of vrouwen) die altijd al heeft gedroomd van een eigen 4WD? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij presenteren u de Mitsubishi Pajero, verkrijgbaar vanaf € 92.580,-.

Specificaties

De Mitsubishi Pajero is een stijlvolle en stoere 4WD auto. Dankzij de krachtige motor, met een hoop trekkracht en vermogen, is geen terrein te ruig voor de Pajero. Bovendien is de motor niet alleen krachtig, maar ook soepel en stil. Behalve een krachtige motor, beschikt de Mitsubishi Pajero ook nog eens over een hoop comfort. Zo is de auto heerlijk ruim en heeft u voldoende zicht door de hoge zitpositie. Dankzij de veelzijdige, flexibele zitplaatsen kunt u de Pajero in een ogenblik transformeren van luxueuze zevenzitter voor de hele familie tot een tweezits bestelwagen met voldoende bergruimte, dankzij de eenvoudig onder de vloer weg te klappen stoelen. Heeft u dan nog niet genoeg bergruimte? Dan kunt u altijd nog een aanhanger met een gewicht tot 3.500 kilogram achter de Pajero hangen.

Veiligheid

Als u de meest ruige terreinen gaat betreden met uw Pajero, dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat de auto voldoende veiligheid biedt. Gelukkig hoeft u zich daar bij Mitsubishi niet druk om te maken. Dankzij het Active Stability and Traction Control systeem en het ABS met elektronische remkrachtverdeling, geniet u van optimale stabiliteit tijdens het rijden. Bovendien bevat de Pajero zes airbags, die u en uw passagiers in het geval van een aanrijding zullen beschermen.

Autobedrijf Koop Doorten

Bent u enthousiast geworden over de Mitsubishi Pajero? Dan wilt u vast meer informatie over de wagen en de rijeigenschappen, voordat u overgaat tot een aankoop. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Wij kunnen een offerte voor u opstellen en een proefrit regelen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.