klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Dit is de MITSUBISHI ASX

De Mitsubishi ASX is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk de Entry, de Intense, Instyle en de LIFE. De auto wordt gezien als een hippe cross-over met een stoer uiterlijk. Daarnaast heeft de auto een zuinige motor en mooie accessoires. De auto is al verkrijgbaar vanaf €23.490,-. 

De eigenschappen van de Mitsubishi ASX

Allereerst is het comfort van een auto natuurlijk belangrijk. De Mitsubishi ASX speelt hierop in. Zo heeft de auto hoge passagiersstoelen, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt. Daarnaast heeft de bestuurder goed zicht op de weg en kan deze snel inspelen op het verkeer. De auto heeft bovendien een 5 sterren Euro NCAP ontvangen: dit is de hoogst haalbare score die een auto kan krijgen voor de veiligheid van de bestuurders.

Duurzaam rijden is tegenwoordig steeds belangrijker. De Mitsubishi ASX speelt hier goed op in met een zuinige 1.6 MIVEC benzinemotor. Bovendien maakt de auto ook gebruik van het stop & go-systeem. Dit houdt in dat de motor automatisch stil wordt gezet wanneer de versnelling in neutraal staat.

Natuurlijk is het prettig wanneer een auto in het bezit is van de nieuwste technologie. De Mitsubishi ASX is zo'n auto. De auto maakt bijvoorbeeld gebruik van een perfect geluidssysteem met maarliefst 9 speakers. Daarnaast heeft de auto ook een ingebouwd navigatiesysteem waar elke bestuurder eenvoudig mee om kan gaan. Ook maakt de auto gebruik van een bluetooth set waarmee u handsfree uw apparaten kunt bedienen.

Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is een bekend autobedrijf in de omgeving van Drenthe en Hoogeveen. Wanneer u geïnteresseerd bent in een proefrit in de Mitsubishi ASX, kunt u deze aanvragen bij Autobedrijf Koop Doorten. Tevens is het mogelijk om een offerte aan te vragen bij het autobedrijf. Bij vragen over de Mitsubishi ASX kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

DIRECT OFFERTE >>

Details

  Benzine 1.6
  Handgeschakeld
Energie Label B
Bijtelling 22%
Vermogen 86 KW/ 117PK
Rijklaargewicht 1.240 KG
Trekvermogen 1.100 KG