klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

MITSUBISHI I-MIEV

Mitsubishi I-Miev

De Mitsubishi I-Miev is de elektrische auto van Mitsubishi. De I-Miev is niet alleen elektronisch, de auto is met een prijs van €20.600,- ook nog eens goed voor de portemonnee! De auto is slechts 3,5 meter lang, waardoor de auto uiterst geschikt is voor het rijden in de stad. Ook inparkeren is met deze auto geen probleem, aangezien de auto een draairadius heeft van 4,5 meter.

De eigenschappen van de Mitsubishi I-Miev

De Mitsubishi I-Miev is een auto die 100% elektrisch rijdt. De auto beschikt over 4 zitplaatsen en is maarliefst verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, namelijk in het rood, blauw, bruin, wit, zilver en zwart. De elektrische auto is met een uitstoot van 0% CO2 zeer milieuvriendelijk. Bovendien haalt de auto een actieradius van maar liefst 160 kilometer en heeft de auto een bijtelling van slechts 4%. Net als vele andere elektrische auto's maakt de Mitsubishi I-Miev geen motorgeluid.

De accu van de auto kan in 8 uur worden opgeladen. Ook is het mogelijk om de auto op te laden door middel van het snellaadsysteem. Wanneer u gebruik maakt van het snellaadsysteem, wordt de auto in 30 minuten voor 80% opgeladen.

Net als de andere Mitsubishi's is ook de I-Miev gericht op de veiligheid. De auto telt zes airbags en de auto wordt geleverd met een RISE veiligheidskoetswerk. Dit koetswerk zorgt ervoor dat de auto weinig schade oploopt tijdens een aanrijding.

Autobedrijf Koop Doorten

Wanneer u interesse heeft in het maken van een proefrit in de Mitsubishi I-Miev, of wanneer u graag een offerte voor deze auto wilt opvragen, kunt u contact opnemen met autobedrijf Koop Doorten. Dit autobedrijf is een autodealer uit de omgeving Drenthe en Hoogeveen. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Uw vragen kunt u stellen via het contactformulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar.

DIRECT OFFERTE >>

Details

  Elektrisch
Energie Label A
Bijtelling 0%
Vermogen 49 KW/ 67PK
Rijklaargewicht 1.085 KG
Trekvermogen 0 KG