klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

MITSUBISHI OUTLANDER

Mitsubishi New Outlander

De Outlander biedt de automobilist een unieke balans tussen het milieu, veiligheid en kwaliteit. De auto telt maarliefst zeven zitplaatsen, en is de auto waarmee u elk avontuur aan kunt gaan. De auto is bovendien verkrijgbaar in zowel 2WD als 4WD en verkrijgbaar vanaf €43.990,- all-in en rijklaar.

De eigenschappen van de Mitsubishi Outlander

De Mitsubishi Outlander is een robuuste SUV met uitzonderlijke prestaties. De Outlander houdt rekening met het milieu. Zo zijn bijvoorbeeld de emissiewaarden laag en verbruikt de SUV ook weinig brandstof. Ook de Outlander maakt gebruik van het stop & go-systeem, dat ervoor zorgt dat de motor stil wordt gezet wanneer de versnelling in neutraal staat.

Om beter rekening met het milieu te houden, maakt de Outlander gebruik van de ECO Mode Control. Dit is een schakelaar in de auto die ervoor zorgt dat de motor, de 4WD en de airconditioning op de energie spaarstand komen te staan.

Naast dat de auto milieuvriendelijk is, houdt de Mitsubishi Outlander ook nog eens rekening met de veiligheid van de bestuurders. Zo is er voor elke passagier een airbag beschikbaar en scoorde de Outlander voorheen 5 sterren in de Euro NCAP crash test. Ook maakt de auto gebruik van geavanceerde applicaties die de automobilist onder andere waarschuwen wanneer hij of zij van de weg raakt.

Autobedrijf Koop Doorten

Heeft u interesse in het maken van een proefrit in de Mitsubishi Outlander? Neem dan contact op met autobedrijf Koop Doorten. Koop Doorten is een autodealer in de omgeving van Hoogeveen en Drenthe. Ook is het mogelijk om bij Koop Doorten een offerte op te laten stellen. Vul het formulier in op de website of neem persoonlijk contact op met één van onze medewerkers.

Vanaf € 43.990,-

meer weten?

Details

  Benzine 2.0      
  Automaat      
Energie Label B      
Bijtelling 22%      
Vermogen 110 KW/ 150PK      
Rijklaargewicht 1.355 KG      
Trekvermogen 1.600 KG