klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi PHEV Executive

De Mitsubishi Outlander PHEV is de eerste Plug-in Hybrid Crossover ter wereld. De PHEV is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de Business Edition, de Executive Edition, de Instyle en de Instyle+. Hier gaan we nader in op de Mitsubishi PHEV Executive.

De algemene eigenschappen

Wat de Mitsubishi Outlander PHEV onderscheidt van andere auto’s? De Mitsubishi Outlander PHEV is een zuinige SUV. De auto is de ideale elektrische auto. Waarom? Omdat de Mitsubishi Outlander PHEV twee elektromotoren van 60 kW heeft, en ook de 2.0 liter benzinemotor draagt hieraan bij. De auto rijdt niet alleen bijzonder goed, de auto is een heuse investering. U maakt met deze auto namelijk geen kosten als wegenbelasting, BPM en bijtelling.

Extra uitrusting van de Executive Edition

De Mitsubishi Outlander PHEV is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, verschil moet er zijn. Er zijn een aantal redenen waarom de Executive Edition verschilt van de Business Edition. De Mitsubishi Outlander PHEV Executive Edition heeft een paar functionele eigenschappen waar de Business Edition niet over beschikt. Neem bijvoorbeeld het Rockford Fosgate audiosysteem met 9 speakers. In geen andere auto heb je zo’n perfecte geluidsinstallatie. Daarnaast beschikt de Executive Edition ook over een afstandsbediening die kan worden bestuurd met iOS of Android, ideaal natuurlijk! Ook onderscheidt de Executive Edition zich door de climate control met elektrische verwarming, heeft de auto een DAB+ tuner, heeft de auto 18’’ metalen velgen en koplampen met koplampsproeiers.

Autobedrijf Koop Doorten

Heeft u interesse gekregen in de Mitsubishi PHEV Executive of wilt u graag een proefrit maken? Vraag dan nu een offerte aan bij autobedrijf Koop Doorten. Autobedrijf Koop Doorten is in 1978 gestart met het verkopen en onderhouden van auto’s. Tegenwoordig is Koop Doorten de Mitsubishi service dealer in Hoogeveen. Naast het opvragen van een offerte kunt u ook altijd langskomen bij de dealer of kunt u telefonisch contact opnemen.