klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

MITSUBISHI PHEV INSTYLE

auto

's Werelds eerste plug-in hybrid crossover

De Mitsubishi Outlander PHEV is verkrijgbaar in verschillende uitvoering, namelijk de PHEV Business Edition, de PHEV Executive Edition, de PHEV Instyle en de PHEV Instyle+. We gaan hier nader in op de Mitsubishi Outlander PHEV Instyle.

De algemene eigenschappen van de Mitsubishi Outlander PHEV

Elektrisch rijden is in deze tijd helemaal in opkomst. Tegenwoordig zien we steeds meer elektrische auto’s op de weg, en ook de oplaadpunten schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook zuinig gaan rijden? Dan is de Mitsubishi Outlander PHEV de ideale auto voor u. De Outlander PHEV heeft een 2,0 liter viercilinder-in-lijn MIVEC-motor, die optimaal presteert door de variërende timing van de inlaatkleppen. Ook is het geluid van de uitlaat beperkt en kan de motor helemaal stil zijn wanneer deze elektrisch wordt aangedreven.

De eigenschappen van de Mitsubishi Outlander PHEV Instyle

Zoals eerder al vermeld, zijn er drie uitvoeringen van de Outlander PHEV. We gaan hier nader in op de Outlander PHEV Instyle. De Mitsubishi Outlander PHEV Instyle heeft een aantal unieke eigenschappen vergeleken met de andere uitvoeringen. Zo kunt u bij de Outlander PHEV Instyle bijvoorbeeld gebruik maken van parkeersensoren aan de achterkant. Op deze manier heeft u nooit meer problemen met het parkeren in lastige parkeervakken. Ook heeft de Instyle Edition lederen bekleding, en kunnen de bestuurder en de bijrijder gebruik maken van stoelverwarming.

Andere voordelen aan de Outlander Instyle zijn de elektrisch bedienbare achterklep en de elektrisch bedienbare bestuurdersstoel. Ook heeft de Instyle een elektrisch glazen schuifdak. De auto is beschikbaar in vijf verschillende kleuren, namelijk in twee tinten wit, in het zwart, in het grijs en in het zilver. De bekleding is verkrijgbaar in wit of zwart leder. Bent u geïnteresseerd in deze auto en zou u graag een proefrit willen maken? Neem dan contact met ons op per telefoon of vraag bij ons een offerte aan.

DIRECT OFFERTE >>

Details

  Elektrisch Plug-in & 2.0 Benzine
Energie Label A
Bijtelling 7%
Vermogen 120 KW/ 162PK
Rijklaargewicht 1.790 KG
Trekvermogen 1.500 KG
Aandrijving 4WD

Vergelijk uitrusting:
BUISNESS EDITION
INSTYLE