klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

MITSUBISHI OUTLANDER PHEV Intense+

Mitsubishi-outlander-PHEV-2019-Koop-Doorten

's Werelds eerste plug-in hybrid crossover

De Mitsubishi Outlander PHEV is de eerste Plug-in Hybrid Crossover ter wereld. De PHEV is verkrijgbaar in vijf uitvoeringen: Pure, Intense, Intense+, Instyle en S-Edition. Hier gaan we nader in op de Mitsubishi PHEV Intense+.

De algemene eigenschappen
Wat de Mitsubishi Outlander PHEV onderscheidt van andere auto’s? De Mitsubishi Outlander PHEV is een zuinige SUV. De auto is de ideale elektrische auto. Waarom? Omdat de Mitsubishi Outlander PHEV twee elektromotoren van 60 kW heeft, en ook de 2.4 liter benzinemotor draagt hieraan bij. De auto rijdt niet alleen bijzonder goed, de auto is een heuse investering. U maakt met deze auto namelijk geen kosten als wegenbelasting, BPM en bijtelling.

Extra uitrusting van de Intense+
De Mitsubishi Outlander PHEV is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, verschil moet er zijn. Er zijn een aantal redenen waarom de Intense+ editie verschilt van de Pure editie. De Mitsubishi Outlander PHEV Intense+ heeft een paar functionele eigenschappen waar de Mitsubishi Outlander PHEV Pure niet over beschikt. Neem bijvoorbeeld het Rockford Fosgate audiosysteem met 9 speakers. In geen andere auto heb je zo’n perfecte geluidsinstallatie. Daarnaast beschikt de Intense+ editie ook over een afstandsbediening die kan worden bestuurd met iOS of Android, ideaal natuurlijk! Ook onderscheidt de Intense+ editie zich door de climate control met elektrische verwarming, heeft de auto een DAB+ tuner, heeft de auto 18’’ metalen velgen en koplampen met koplampsproeiers.

Autobedrijf Koop Doorten
Heeft u interesse gekregen in de auto of wilt u graag een proefrit maken? Vraag dan nu een offerte aan bij autobedrijf Koop Doorten. Autobedrijf Koop Doorten is in 1978 gestart met het verkopen en onderhouden van auto’s. Tegenwoordig is Koop Doorten de Mitsubishi dealer in Hoogeveen. Naast het opvragen van een offerte kunt u ook altijd langskomen bij de dealer of kunt u telefonisch contact opnemen.

meer weten?

Details

  Elektrisch Plug-in & 2.4 Benzine
Energie Label A
Bijtelling 22%
Vermogen 177 KW/ 241PK
Rijklaargewicht 1.855 KG
Trekvermogen 1.500 KG
Aandrijving 4WD
Motor 2.4

Vergelijk uitrusting:
Instyle
S-Edition