klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi PHEV Pure

Mitsubishi-outlander-PHEV-2019-Koop-Doorten

Bent u op zoek naar een zuinige auto die toch stoer is? Dan bent u bij Mitsubishi aan het juiste adres! De Mitsubishi Outlander PHEV Pure is namelijk een prachtige SUV die ook nog eens zuinig rijdt. De eerste plug-in-hybrid crossover is beschikbaar in vijf verschillende edities, namelijk de Pure, de Intense de Intense+, de Instyle en de S-Edition. Wij gaan hier nader in op de Mitsubishi Outlander PHEV Pure, de standaard uitrusting van de Mitsubishi Outlander.

De algemene eigenschappen van de Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander is beschikbaar in verschillende edities. De Pure is de standaard editie en heeft de algemene eigenschappen tot zijn beschikking. De auto is uniek omdat deze elektrisch rijdt. Daarnaast is de auto ook op andere fronten gericht op zuinig rijden. Zo beschikt de auto bijvoorbeeld over een energieverbruik indicator. Deze indicator geeft aan hoeveel stroom u verbruikt in de Eco, de Power en in de Charge. Zo kunt u altijd zo zuinig mogelijk rijden. Doordat de auto zuinig is, kunt u besparen in de kosten. U hoeft bijvoorbeeld geen wegenbelasting, BPM of bijtelling te betalen.

De standaarduitrusting van de PHEV: De Mitubishi Pure

De unieke eigenschappen van de Mitsubishi Outlander PHEV Pure zijn standaard ook beschikbaar in de andere edities van de auto. Welke eigenschappen er altijd beschikbaar zijn? De Pure onderscheidt zich van andere auto’s door middel van de Super All Wheel Control met Active Yaw Control. Ook heeft de SUV zowel een snel lader als een normale lader, heeft de auto cruise control en 16’’ metalen velgen.

Heeft u interesse in het kopen van deze auto en zou u hem graag eens willen proberen? Vraag dan een proefrit aan of neem contact met een van onze collega’s op voor een offerte. Ook is het altijd mogelijk om bij onze showroom langs te komen.

DIRECT OFFERTE >>

Details

  Elektrisch Plug-in & 2.4 Benzine
Energie Label A
Bijtelling 22%
Vermogen 99 KW/ 135 PK
Rijklaargewicht 1.855 KG
Trekvermogen 1.500 KG
Aandrijving 4WD
 

Vergelijk uitrusting:
PHEV Intense
PHEV Intense+