klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

 

Mitsubishi PHEV S-Edition

Mitsubishi-outlander-PHEV-2019-Koop-Doorten

De Mitsubishi Outlander PHEV is de eerste Plug-in Hybrid Crossover ter wereld. De PHEV is verkrijgbaar in vijf uitvoeringen: de Pure, de Intense, de Intense+, de Instyle en de S-Edition. Hier gaan we nader in op de Mitsubishi PHEV S-Edition.

De algemene eigenschappen

Wat de Mitsubishi Outlander PHEV onderscheidt van andere auto’s? De Mitsubishi Outlander PHEV is een zuinige SUV. De auto is de ideale elektrische auto. Waarom? Omdat de Mitsubishi Outlander PHEV twee elektromotoren van 60 kW heeft, en ook de 2.0 liter benzinemotor draagt hieraan bij. De auto rijdt niet alleen bijzonder goed, de auto is een heuse investering. U maakt met deze auto namelijk geen kosten als wegenbelasting, BPM en bijtelling.

Extra uitrusting van de S-Edition

De Mitsubishi Outlander PHEV is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, verschil moet er zijn. Er zijn een aantal redenen waarom de S-Edition verschilt van de andere modellen. De Mitsubishi Outlander PHEV S-Edition is de meest luxe uitvoering onder de Mitsubishi Outlander PHEV. Neem bijvoorbeeld het Rockford Fosgate audiosysteem met 9 speakers. In geen andere auto heb je zo’n perfecte geluidsinstallatie. Daarnaast beschikt de S-Edition ook over een afstandsbediening die kan worden bestuurd met iOS of Android, ideaal natuurlijk! Ook onderscheidt de S-Edition zich door de climate control met elektrische verwarming, heeft de auto een DAB+ tuner, heeft de auto 18’’ metalen velgen en koplampen met koplampsproeiers en skidplate met bumper extension voor en achter, carrosseriekleur.

Autobedrijf Koop Doorten

Heeft u interesse gekregen in de Mitsubishi PHEV S-Edition of wilt u graag een proefrit maken? Vraag dan nu een offerte aan bij autobedrijf Koop Doorten. Autobedrijf Koop Doorten is in 1978 gestart met het verkopen en onderhouden van auto’s. Tegenwoordig is Koop Doorten de Mitsubishi service dealer in Hoogeveen. Naast het opvragen van een offerte kunt u ook altijd langskomen bij de dealer of kunt u telefonisch contact opnemen.

Meer weten?