klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De MITSUBISHI SPACE STAR

Mitsubishi Space Star

De Mitsubishi Space Star is het kleinste model van het Japanse automerk Mitsubishi. De auto is niet alleen klein van formaat, de auto is daarnaast ook compact en heeft een lage CO2-uitstoot. De auto is betaalbaar en is met een brandstofgebruik van 1 op de 25 erg zuinig. De auto is verkrijgbaar voor maar € 11.990,- all-in en rijklaar.

De eigenschappen van de Mitsubishi Space Star

De Mitsubishi Space Star heeft een speels design. Dit komt voornamelijk door de speelse voorkant en de gestroomlijnde rondingen. Daarnaast speelt comfort ook een belangrijke rol bij de Mitsubishi Space Star. Zo zijn de bestuurdersstoelen verstelbaar en kunnen ook de hoofdsteunen worden versteld.

De Mitsubishi Space Star wordt gezien als één van de zuinigste auto's wanneer het aankomt op benzine. De auto verbruikt namelijk maar 0,4 liter naar 4 liter per 100 kilometer, oftewel 1 op 25! Daarnaast gaan ook de banden van de auto langere tijd mee door de lage rolweerstand van de banden. De auto heeft ook een aerodynamisch ontwerp waardoor de auto minder wind vangt. De auto is ontworpen met behulp van hightech computers en is getest in de windtunnel. Zijn precieze vorm zorgt er niet alleen voor dat de auto weinig wind vangt, maar zorgt tevens ook voor een lager brandstofgebruik.

Ook is de veiligheid een belangrijke eigenschap van de Mitsubishi Space Star. De auto telt maar liefst zes airbags, en is vliegensvlug met remmen wanneer de auto in moeilijke situaties komt. Ook is de auto moeilijk te stelen zonder unieke Mitsubishi sleutel. Dit zorgt er dan ook voor dat de auto beveiligd is wanneer u niet in de buurt bent.

Autobedrijf Koop Doorten

Denkt u er serieus over na om de kleinste Mitsubishi, de Mitsubishi Space Star, aan te schaffen? Vraag dan meteen een offerte aan bij autobedrijf Koop Doorten. Autobedrijf Koop Doorten is een Dealer in de omgeving van Drenthe en Hoogeveen. Naast het opvragen van een offerte kunt u ook langskomen bij de dealer en is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

Meer weten?

 

Details

  Benzine 1.0 Benzine 1.2 Benzine 1.2
  CVT Automaat  Handgeschakeld CVT Automaat
Energie Label A A A
Bijtelling 22% 22% 22%
Vermogen 52 KW/ 71PK 59 KW/ 80PK 59 KW/ 80PK
Rijklaargewicht 820KG 820KG 820KG