klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Tweedehands Mitsubishi kopen

Mitsubishi is een automerk waar iedereen in gezien mag worden. Jaarlijks worden er meer dan 1 miljoen van deze voertuigen verkocht. Dit automerk kent verschillende modellen waaronder de mini auto’s tot de topklasse. Daarnaast brengt het merk sportieve wagens, cabrio’s en bedrijfswagens uit. Populaire modellen zijn onder andere de Lancer, de Outlander, de Colt en de L200. Een voordelige occasion koopt u bij Autobedrijf Koop Doorten. Rijdt u binnenkort ook in dit Japanse merk rond?

Het voordeel van een tweedehands auto

Bij een nieuwe auto daalt de waarde in de eerste 2.5 jaar met 44%. Dit brengt hoge afschrijvingskosten met zich mee. Met een gebruikte occasion heeft u dit probleem niet: de waardedaling is veel lager. Ook bent u aanzienlijk goedkoper wanneer het om de aanschafkosten gaat. Bovendien bespaart u hier ook in de kosten van de autoverzekering. U heeft bovendien niet altijd een financiering nodig, of een lagere financiering. Dit scheelt ook weer in het betalen van rente. U kunt direct beschikken over een gebruikte auto, er geldt namelijk geen wachttijd. Bovendien hoeft u zich om de kwaliteit niet druk te maken. Veel tweedehands occasions gaan nog jarenlang mee. Door een occasion bij het autobedrijf aan te schaffen geniet u van garantie en service.

Tips bij het aanschaffen van een tweedehands Mitsubishi

Wij zijn als autobedrijf aangesloten bij de BOVAG. U kunt dus de daarbij behorende service en kwaliteit verwachten. Alle occasions zijn aantoonbaar goed onderhouden. Wij vinden het belangrijk dat u niet de eerste de beste auto koopt waarin u geïnteresseerd bent. Daarom zijn er altijd verschillende occasions aanwezig. Niet alleen van het merk Mitsubishi, maar ook van merken als Daihatsu of Subaru. Belangrijk is om altijd een proefrit te maken, voor welk model u ook kiest. Een auto schaft u niet zomaar even tussendoor aan. U krijgt ruimschoots de tijd om een proefrit te maken en de auto te beoordelen. Schroom ook niet om vragen te stellen, bijvoorbeeld over de actieradius en het verleden van de wagen.

Een occasion in Hoogeveen kopen

Wij zijn gevestigd in Hoogeveen. Bij ons is het mogelijk om uw auto in te ruilen op een andere occasion. U kunt in Hoogeveen terecht voor een Mitsubishi of een van de vele anderen automerken en modellen. Service en kwaliteit staan voorop, ook kunt u rekenen op een uitstekende garantie. Kom naar Hoogeveen en ontdek zelf de vele voordelen van een tweedehands occasion.

Onze verkopers staan graag voor u klaar!

Contact of afspraak maken