klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

SUBARU ALGEMENE SERVICE

Subaru Logo

Betrouwbare service

Subaru staat wereldwijd bekend als leverancier van extreem betrouwbare auto's. Terecht, zo bewijzen ook de talloze onderzoeken en pechstatistieken die er in diverse landen gehouden worden. Toch is elke nieuwe Subaru die wordt afgeleverd bij, en onderhouden door een Subaru 6 Sterren Dealer® of een Subaru Erkend Service Punt vergezeld van uitstekende garantievormen.

Voor alle nieuw afgeleverde Subaru automobielen geldt een garantietermijn van 36 maanden, vanaf de dag dat het voertuig in bedrijf gesteld wordt, aan de eerste eigenaar wordt geleverd of wordt geregistreerd (wat het eerst van toepassing is) met een maximum van 100.000 km. Van deze garantie zijn onder meer uitgesloten: banden, ruitenwisserbladen en andere specifieke, aan slijtage onderhevige onderdelen*.

DIRECT OFFERTE >>

*De Subaru 6 Sterren Dealer® of het Subaru Erkend Service Punt kan u uitgebreide informatie verstrekken over de garantievoorwaarden. De volledige garantievoorwaarden staan vermeld in het bij elke nieuwe Subaru meegeleverde Garantie- en Serviceboekje.