klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi ASX

De Mitsubishi ASX is al jaren een zeer populaire cross-over met een hip, maar toch ook stoer uiterlijk. Deze Mitsubishi combineert comfort met efficiëntie en beschikt over een hoop gemakken die het rijplezier vergroten. Bovendien is de ASX al verkrijgbaar vanaf €23.490, waardoor deze cross-over verschillende doelgroepen weet te imponeren. Bij autobedrijf Koop Doorten kunt u zo binnenlopen voor een kijkje in de Mitsubishi ASX, om zo het interieur van de wagen te ervaren. Ook voor een proefrit, meer informatie rondom de verschillende edities en het onderhoud van Mitsubishimodellen kunt u bij Koop Doorten terecht.

De Mitsubishi ASX van uw dromen

Iedere Mitsubishi ASX functioneert prima, oogt prachtig en rijdt heerlijk, maar voor diegenen die altijd op zoek zijn naar iets extra’s, zijn er verschillende edities van de ASX te verkrijgen. De Invite, de Intense en de Instyle bieden stuk voor stuk moderne foefjes die zorgen voor meer comfort, meer luxe en meer mogelijkheden. Denk bij meer comfort bijvoorbeeld aan verhoogde passagiersstoelen. Dat zorgt ervoor dat u gemakkelijker in- of uitstapt, maar creëert tegelijkertijd meer overzicht voor de bestuurder.

De zuinige en goed uitgeruste Mitsubishi ASX

Met een zeer zuinige 1.6 MIVEC benzinemotor rijdt u met de Mitsubishi ASX ook erg duurzaam. Het stop & go-systeem draagt hier tevens aan bij. Maar dat zijn niet de enige moderne technieken die u in de ASX terug zult vinden, ook een modern navigatiesysteem en een negental speakers dragen bij aan de rijervaring. Zo vergeet u nooit dat de Mitsubishi ASX een zeer moderne cross-over is.

De zuinige en goed uitgeruste Mitsubishi ASX

Ook de Mitsubishi ASX vindt u terug in de showroom van Koop Doorten. Voor vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook raden we u aan om geregeld terug te keren voor het onderhoud van uw ASX, Outlander of ander model van Mitsubishi. Door te vertrouwen op de kennis en ervaring van Koop Doorten, verzekert u uzelf nog van jaren rijplezier.

Meer weten?