klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi ASX Bright

De Mitsubishi ASX Bright herkent u al gauw door zijn Jetfighter-grille met verchroomde omlijsting die het hoge niveau van luxe goed laat blijken. Door het strakke design heeft de Mitsubishi ASX Bright een sportieve uitstraling. Deze uitvoering van de Mitsubishi ASX is verkrijgbaar vanaf €19.990,00

Specificaties van de Mitsubishi ASX Bright

Met de standaard uitrusting van de Mitsubishi ASX Bright beschikt u over lichtmetalen velgen, climate-control met airconditioning, regen- en lichtsensoren, een start en stopsysteem en voor de extra veiligheid zitten er 7 airbags in de Mitsubishi ASX Bright ingebouwd. Door de mistlampen wordt u veilig door de mist geleid. Door de Super Wide Vision HID Xenon koplampen kunt u verder en breder kijken, dit brengt natuurlijk een stukje extra veiligheid met zich mee. Met het het keyless operation systeem kunt u wegrijden zonder uw sleutel uit uw jaszak of broekzak te halen. De aanwezigheid van de sleutel is genoeg en vervolgens kunt u op de startknop drukken om de motor te starten. Met de Bluetooth Hands-Free kit kunt u veilig een Hands-free telefoongesprek voeren.

Door de grote laadcapaciteit kunt u van alles kwijt in de Mitsubishi ASX Bright. Het maakt niet uit waar u naar toe gaat de laadruimte heeft een capaciteit van 442 liter (zonder de cabine meegerekend) en kan makkelijk bereikt worden via de achterkant van de laadklep. De Mitsubishi ASX Bright is leverbaar in de zuinige 1.6 MIVEC-benzinemotor. Deze motor heeft een vermogen van 117PK en accelereert van 0 naar 100 km/uur in slechts 11 seconden. En voor wie graag alles zelf onder controle houdt is er een handgeschakelde vijfversnellingsbak voor de 1.6 uitgerust met 117PK.

Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is een bekend autobedrijf in de omgeving van Hoogeveen, Drenthe. Bent u geïnteresseerd in de Mitsubishi ASX Bright? Kom dan eens langs voor een proefrit of kom de auto met eigen ogen zien. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar!

ASX-bright