klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

De nieuwe Mitsubishi ASX Life

De nieuwe Mitsubishi ASX Life heeft tal van extra functies ten opzichte van zijn voorganger de Intense. Kom dus snel naar Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen om de nieuwe SUV van Mitsubishi te bekijken.

Een zeer complete SUV

De ASX Life heeft het robuuste en toch dynamische design dat we van deze serie SUV’s van Mitsubishi gewend zijn. Wel is deze uitvoering als enige verkrijgbaar in de exclusief uitgebrachte kleur Lightning Blue metallic. Het comfortabel ontworpen interieur beschikt over alle gemakken van de Intense uitvoering, heeft daarnaast een aantal extra’s. Zo vindt u snel uw favoriete radiozender met de DAB+ tuner, of geniet van uw eigen media met de cd-, mp3- en dvd-speler. Uw Apple of Android smartphone is bovendien aan te sluiten aan de TomTom navigatie, zodat u gemakkelijker uw doel bereikt. Dankzij de Bluetooth carkit en de extra heldere bredere lichtbundel van de Super wide vision HID Xenon koplampen met koplampsproeiers, kan dit bovendien heel veilig.

Uw vertrouwde autobedrijf in Drenthe

De nieuwe ASX Life vindt u bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen, Drenthe. Wij zijn als autodealer aangesloten bij de Bovag en leveren u de service en garantie die daarbij hoort. Deze aantrekkelijke nieuwe SUV is bij ons verkrijgbaar voor €25.400,- fiscaal en € 26.290,- all in als Cleartec benzinevariant. De krachtige dieselvariant met 1.6-liter DI-D turbomotor is verkrijgbaar voor €29.990,- fiscaal en €30.882,- all in. Maar ook kunt u kiezen voor een van de andere uitvoeringen, of voor een van onze occasions. Bel ons tijdens kantooruren, ook op zaterdag, voor meer informatie vrijblijvend op telefoonnummer 0528-267425. Een e-mail sturen kan ook, naar info@koopdoorten.nl. Wilt u graag een bezoekje brengen aan onze showroom? Kijk dan op onze website voor de routebeschrijving.