klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi ASX Assen

De Mitsubishi ASX is een comfortabele en hoogwaardige auto met een mooi design, een comfortabel interieur en diverse interessante extra’s die de auto echt de moeite waard maken. De auto rijdt niet alleen soepel, maar is ook een genot om in te zitten voor zowel de bestuurder als de passagiers van de auto. Wilt u deze auto van Mitsubishi aanschaffen? Dan bent u bij Autobedrijf Koop Doorten nabij Assen aan het juiste adres. 

Een zuinige auto met lange levensduur

Investeert u in de Mitsubishi ASX, dan investeert u in duurzaamheid. Niet alleen omdat de auto van hoge kwaliteit is en hierdoor een lange levensduur heeft, maar ook zeker omdat het om een zuinig model gaat. Vindt u het belangrijk om zuinig te rijden met oog op het milieu, dan is deze comfortabele auto met goede prestaties en hoge zuinigheid een aanrader voor u. U levert niets in op het gebied van design, comfort en prestaties, maar u rijdt wel zuiniger dan in de gemiddelde andere auto. 

De gebruikerservaringen van de auto zijn erg goed. Autobezitters roemen niet alleen het comfort van de auto, maar ook het interieur en de extra opties die de auto biedt. Wilt u de auto een keer zelf testen, zodat u zelf kennis kunt maken met de Mitsubishi ASX? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom in Hoogeveen nabij Assen om de auto zelf te testen. 

Autobedrijf Koop Doorten: uw autospecialist

Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen is al vele jaren gespecialiseerd in het verkopen van hoogwaardige auto’s van diverse merken. Het is een officiële dealer voor diverse automerken, wat betekent dat u bij Autobedrijf Koop Doorten alleen auto’s van gerenommeerde merken koopt. Meer weten? Neem dan contact met ons op.