klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi ASX Connect Pro

Mitsubishi ASX Connect Pro

De comfortabele Mitsubishi ASX met dynamisch design is er nu in de Connect Pro uitvoering. Deze zeer complete uitvoering is voorzien van extra functies in het interieur en exterieur. Ten opzichte van de Mitsubishi ASX Intense betaal je bovendien slechts € 110,- meer voor dit scala aan gadgets.

De Mitsubishi ASX nu nóg completer

De nieuwe versie van de Mitsubishi ASX is verkrijgbaar in dezelfde kleuren, waaraan de kleur D06 Lightning Blue (metallic) exclusief is toegevoegd. Het uitrustingsniveau van de Intense versie van de SUV is voor deze speciale uitvoering met de volgende functies uitgebreid:


Deze speciale uitvoering kan worden geleverd in twee varianten. De Benzine Cleartec variant met een fiscale prijs van €25.400,- en een all-in consumentenprijs van €26.290,-. En de 1.6 Diesel DiD variant met een fiscale prijs van €29.990,- en een all-in consumentenprijs van €30.880,-. De fiscale prijs van deze dieselvariant is bewust onder de €30.000,- gehouden voor optimale zakelijke mogelijkheden binnen de autoregelingen voor deze rijk uitgeruste versie van de Mitsubishi.

U koopt deze exclusieve versie bij Autobedrijf Koop Doorten

Ook de Mitsubishi ASX Connect Pro koopt u veilig en vertrouwd bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen. Als officiële Mitsubishi dealer bieden wij u deze en andere auto’s van dit krachtige automerk. Wilt u meer weten over deze robuuste en comfortabele Mitsubishi of een van onze andere modellen, bel ons dan op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur of op zaterdag tussen 09:30 en 17:00 uur via telefoonnummer 0528-267425. Of stuur een e-mail naar info@koopdoorten.nl. Wij beantwoorden deze dan zo snel mogelijk. Wilt u een bezoekje brengen aan ons autobedrijf te Hoogeveen, dan vindt u een routebeschrijving op onze website.

Meer weten?