klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi ASX Connect Pro Drenthe

Waar de Mitsubishi ASX Intense al zeer compleet was, betaalt u voor de exclusieve Connect Pro uitvoering met meerdere extra functies slechts een luttele € 110,- extra. Zowel het interieur als exterieur is voorzien van nog meer gadgets. Bovendien heeft u de keuze tussen een benzine en diesel uitvoering.

Koop de nieuwe Mitsubishi ASX Connect Pro in twee varianten

De stoere Mitsubishi is in twee varianten verkrijgbaar: de Cleartec benzine variant die een fiscale prijs van €25.400,- en een all-in consumentenprijs van €26.290,- heeft. Daarnaast is er de 1.6 DiD diesel variant die een fiscale prijs van €29.990,- en een all-in consumentenprijs van €30.880,- heeft. Voor een optimaal zakelijk voordeel wat betreft de diesel variant is de fiscale prijs bewust niet boven de €30.000,- gebracht. Beide varianten zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de Intense versie, echter is hier de kleur D06 Lightning Blue (metallic) exclusief voor dit model aan toegevoegd. De extra functies die dit model ten opzichte van de Intense heeft, zijn als volgt:

Deze en andere auto’s koopt u bij Autobedrijf Koop Doorten

Bij Autobedrijf Koop Doorten in Drenthe is de aankoop van uw Mitsubishi ASX Connect Pro in goede handen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij informeren u dan ook graag uitgebreid over de nieuwste modellen. Bent u op zoek naar een occasion, dan hebben wij deze zowel van de merken waarvan wij zelf dealer zijn, als van andere automerken. Voor meer informatie over de zeer complete en comfortabele Mitsubishi ASX Connect Pro kunt u ons bellen op telefoonnummer 0528-267425, van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Een e-mail sturen kan ook, naar info@koopdoorten.nl, wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord. U bent ook van harte welkom bij ons autobedrijf in Hoogeveen, kijk hiervoor even op de website voor een routebeschrijving.