klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi ASX Drenthe

Mitsubishi is een gerenommeerd automerk dat al vele jaren gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige auto’s. Net zoals veel andere merken, brengt het automerk regelmatig nieuwe modellen op de markt. De Mitsubishi ASX is één van de nieuwste modellen van Mitsubishi. Heeft u interesse in deze auto van hoge kwaliteit? Dan kunt u bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen terecht om deze auto aan te schaffen. 

Een betrouwbare auto van hoge kwaliteit

De Mitsubishi ASX is een hoogwaardige auto van het Japanse automerk Mitsubishi dat in het jaar 2010 op de markt werd gebracht. Enkele jaren later kreeg de auto een kleine update van Mitsubishi, waardoor de kwaliteit van de auto nog verder omhoog ging. Het is een hoogwaardige auto die niet alleen veel comfort biedt aan de bestuurder en de passagiers, maar die ook goede prestaties levert op de weg. Een investering in deze auto is een investering waar u vele jaren plezier van heeft. 

U kunt ervoor kiezen om deze auto nieuw aan te schaffen, maar het is ook mogelijk om een occasion van de auto te kopen. Door een occasion te kopen, krijgt u de hoogste kwaliteit auto voor een lagere prijs en kunt u veel geld besparen. 

Autobedrijf Koop Doorten: een betrouwbare dealer in Drenthe

De beste auto’s koopt u altijd bij een betrouwbare dealer: of het nu om een nieuwe auto of om een occasion gaat. Autobedrijf Koop Doorten is uw ervaren dealer & betrouwbaar adres uit Hoogeveen in Drenthe die u graag helpt de beste auto aan te schaffen. Meer weten over het aanbod van ons in Hoogeveen? Neem dan contact op met Autobedrijf Koop Doorten voor meer informatie over deze auto of andere auto’s in het grote aanbod.